GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Fairford
Electro Adda
Pepperl+Fuchs

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Sistem de poziționare precisă (PHA)

Sistem de poziționare precisă (PHA)
Sistem de poziționare precisă (PHA)

When the safe and efficient transport and positioning of goods and production assets is needed, PHA vision sensors are the right choice. Especially designed for precision positioning of stacker cranes, the sensors include a variety of powerful features.

PHA positioning systems are equipped with a unique camera system. The sensors detect the holes in the racks, and determine position deviation in X and Y direction regarding the target position. Positioning on existing holes allows a constant precise positioning without any additional target needed.

The integrated lighting and contrast compensation provide automatic lighting control and an excellent extraneous light immunity. Regardless of warehouse lighting and camera contamination, an optimal positioning is guaranteed at all times.

Whether in intralogisticsmaterial handling, or automotive industry— with the PHA vision sensors you ensure reliable and smooth processes in an extremely cost-efficient way.

Your benefits:

  • Safe processes independent from disruptive factors such as pollution, extraneous light, and material fatigue
  • Positioning on existing holes saves additional targets and is cost-efficient
  • Flexible application possibilities due to a distance range of 100 m to 1000 m
  • Use in frozen storage to - 40 ° C is possible
  • RS-232, Ethernet TCP / IP, and Profinet interfaces
  • Easy handling with LED status indicator
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com