GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Fairford
Electro Adda
Pepperl+Fuchs

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

SOFTSTARTER - SYNERGY

SOFTSTARTER - SYNERGY
SOFTSTARTER - SYNERGY
  • SOFTSTARTER - SYNERGY
  • SOFTSTARTER - SYNERGY
  • SOFTSTARTER - SYNERGY
  • SOFTSTARTER - SYNERGY
  • SOFTSTARTER - SYNERGY

Synergy - sofstarter aplicatii generale

Ușor de utilizat 
Ecranul tactil de 3,5” va afișa toate mesajele în întregime și în mai multe limbi. Utilizarea de imagini grafice / schematice va ajuta înțelegerea. Arhiva detaliata  va ajuta la configurare și USB-ul incorporat  va permite incarcarea / descărcarea și prin transmiterea pe e-mail,  a parametriilor. 

Touch Screen 
Ecran tactil color de 3,5”. 

Plug n Play 
Softstarter –ul va realiza autotuning automat la sarcina. 

Auto Set Up 
Caracteristicile automate în QFE / XFE va fi extins astfel încât mai multe caracteristici pot fi configurate fără referire la listele de parametri

Optimizarea 
Optimizarea energetică va fi combinat cu by-pass pentru a oferi economii de energie în mai multe aplicații. Aceste caracteristici de economisire a energiei vor fi susținute de cercetare independent.

Mentenabilitate
Abilitatea de a functiona cand tiristoarele nu merg. Carduri și

ventilatoare usor de inlocuit la locatie. 
Garanție 
Garanție 2ani, cu o extensie de trei ani.

Functii 
Analiza avarie zonala -  Permiterea analiză predictivă a defectelor motorului. Estimarea eficiența motorului.  Suprasarcină I2T motor cu memorie. Limita de curent setata la 4.5x pentru a îndeplini standardele IEC. Bypass intern

Tensiune de alimentare

208, 230, 400,460 Vac

Frecventa de intrare: 45Hz-65Hz

Serviciu standard de functionare

Class 10, 20, 30
3x 23 or 3.5x 17
5 porniri/ora
90% sarcina

Grad de protectie:

IP20 NEMA 1, tastatura cu grad de protectie IP65

Temperatura de functionare

-20°C.....+50°C

Comunicare

Standard: ModBus

Optional: CAN, Profibus, Ethernet, DeviceNET

NumeSizeData
icoSOFTSTARTER - SYNERGY.pdf

Sofstarter aplicatii generale

1882.75 KB2018-08-02 08:20
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com