GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN GTT - RELEE STATICE MONOFAZATE DE PUTERE CU COMANDA LOGICA

GEFRAN GTT - RELEE STATICE MONOFAZATE DE PUTERE CU COMANDA LOGICA
GEFRAN GTT - RELEE STATICE MONOFAZATE DE PUTERE CU COMANDA LOGICA

Semnal de actionare logic

Comutare la trecerea prin punctul zero

TRIAC si 2 SCR in versiuni antiparalele

LED indicator functionare

Indicator supratemperatura (optional)

MOV (varistor)

Montaj sina DIN (standard); Montaj panou (optional)

Profil:

Insertia si dezinsertia unei sarcini electrice necesita utilizarea unui dispozitiv de comutare corespunzator si o protectie care este sigura si imuna la interferente.

Multe aplicatii industriale necesita ca sarcina sa fie activata cu timpi de comutare foatre scurti pentru a avea un control de acuratete..

Solutia este utilizarea de relee semiconductoare. Gefran ofera o gama de relee semiconductoare GTS, cu curenti nominali variind intre 10A si 120A si tensiuni nominale de 230Vac, 480Vac.

In conformitate cu tipul de sarcina , exista vesiuni Triac , si versiuni SCR duble.

Toate modelele au fost proiectate pentru a garanta o functionare continua la curent total nominal la o temperatura ambientala de pana la 40°C.

Pentru functionari mai putin critici, este posibila folosirea de produse la curenti mai mari decat valoarea lor nominala (cu referire la curbele de disipare a caldurii).

O gama de accesorii este disponibila : sigurante, suporti de sigurante si conexiuni sina DIN.

NumeSizeData
icoGEFRAN GTT.pdf

Relee statice monofazate de putere cu comanda logica

443.10 KB2018-08-02 08:19
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com