GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Weg
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Acţionări electrice

 • Acţionări electrice
  Acţionări electrice

Această gamă de produse, concepute şi fabricate de Gefran în Gerenzano (VA), constă într-o gamă largă de unităţi de control al vitezei motoarelor electrice de curent alternativ, curent continuu si motoarelor sincrone fara perii cu magneti permanenti aplicate în cele mai avansate segmentele industriale de automatizare. Solutiile electronicii de putere pot fi utilizate in aplicatii domestice cum ar fi lifturile şi energiile regenerabile.

 • Convertizoare de frecvenţă

  Convertizoare de frecvenţă

  Cu tehnologia lor de ultimă oră, seria de convertizoare de frecventa SIEIDrive încorporează toate nevoile pentru integratori de sisteme, constructorii de panouri şi producătorii de maşini pentru a garanta cele mai bune soluţii de control în domeniul industrial modern. O larga gama de puteri, setările de alimentare cu energie electrică şi configuraţii specifice sectorului  fac din acestea o soluţie universală pentru toate arhitecturile de control.

 • Convertizoare de frecvenţă pentru LIFT

  Convertizoare de frecvenţă pentru LIFT

  The modernisation of existing systems, new systems with and without a machine room, and applications with synchronous and asynchronous motors with and without a reducer, can all be handled in a determined and simple way with Gefran’s drives. Flexible and complete, thanks to a vast range of dedicated options and accessories, the SIEIDrive- LIFT inverters represent the most rapid and immediate solution to every sector application requirement.

  The thousands of functioning systems throughout the world are the best testimony to Gefran’s expertise and the high quality of the product.

 • Convertoare digitale

  Convertoare digitale

  Gefran SIEIDrive - seria TPD32EV convertoare digitale reprezinta tehnologia cea mai avansata pentru controlul motoarelor in curent continuu.

  Aceste convertoare digitale de curent continuu sunt concepute pentru a se integrarea în sistemele de automatizare, cu cele mai moderne soluţii, dar la un preţ accesibil. Aceasta gama este compatibila cu orice tip de alimentare şi este disponibil într-o gamă largă de puteri pentru controlul de motoare de până la 5 MW.

 • ServoDriver

  ServoDriver

  Fabrica de convertizoare din Gerenzano (VA) proiectează şi produce o gamă largă de unităţi de control al vitezei pentru principalele actionari, cum ar fi motoare de curent alternativ, continuu si fara perii, oferind soluţii de înaltă performanta de control pentru majoritatea sectoarelor industriale de automatizare.

 • ADV200 in varianta cabinet

  ADV200 in varianta cabinet

  Seria de convertizoare de frecventa ADV200 asigura un control precis pentru motorele din toate aplicaţiile industriale, în cazul în care sunt utilizate motoare asincrone.

  Gamă largă de puteri, tipuri de surse de alimentare şi configuraţii specifice, cu o gamă de însoţire de convertizoare de cabinet standard de satisface o gamă completă de cerinţe pentru un singur motor cu aplicatii.

 • Softstarter

  Softstarter

  Softstartere uz general pentru joasa tensiune 

 • Softstartere de voltaj mediu

  Softstarter de voltaj mediu

  Game Changing Soft Starters

  The MVC4 Medium Voltage Series Soft Starter is designed to start AC motors in any fixed speed application. It provides maximum protection with "True Thermal Modeling," while allowing smooth, stepless control of acceleration and deceleration. The MVC4 Series guarantees power control and protection for your most important assets.

 • Surse de alimentare sub actionari electrice

  Surse de alimentare sub actionari electrice

  Thanks to an accurate conversion of the three-phase AC input, the power supply product line allow you to supply through a common DC bus system a great variety of solutions consisting of individual drive or multi-drive configurations with extremely high powers.

 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com