GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Componente pentru automatizări

 • Componente pentru automatizări
  Componente pentru automatizări

Gefran proiectează şi produce echipamente pentru automatizare care ofera platforme de control constructorilor de masini intr-o gama larga de componente specifice.

 • Indicatoare de proces

  Indicatoare de proces

  Indicatoarele de proces Gefran sunt configurabile, montaj pe panou , instrumente cu  microprocesor care afişează variabile, cum ar fi temperatura, presiunea, forta, poziţia, debit, curent, tensiune, viteza, etc.

 • Regulatoare-Programatoare de proces

  Regulatoare-Programatoare de proces

  Controlere/Programatoarele  Gefran sunt instrumente de panou cu microprocesor configurabile care controleaza variabile de proces cum ar fi temperatura, presiune, forta, umiditate, pozitie, etc., cu alarme programabile şi interfaţe de comunicare opţionale.

 • Regulatoare de putere si relee statice

  Regulatoare de putere si relee statice

  Regulatoare de putere avansate, relee statice si contactoare statice

 • Controler modular de putere

  Controler modular de putere

  Familia GEFLEX este o soluţie inovatoare pentru controlul temperaturii, concepute pentru instalarea pe sinaDIN in panouri electrice.

  O singură unitate compactă care integrează controlere de temperatură cu functie PID , relee statice, cu radiator, transformatoare de curent şi tensiune, intrări şi ieşiri auxiliare, precum şi de comunicare seriala.

 • Panouri operatoare

  Panouri operatoare

  Panouri operatoare color cu touch screen pentru aplicatii industriale disponibile cu urmatoarele dimensiuni: 3.5", 5.7", 6.5", 10.4", 12.1" si 15"

 • PLC Remote IO

  PLC Remote IO

 • PC-uri Industriale

  PC-uri Industriale

  PC-ul industrial Gefran oferă o configuraţie de inalta calitate, de gestionare a resurselor şi funcţii de afişare. Această versiune combină funcţiile tipice de arhitectura PC cu un număr de funcţii special proiectate pentru aplicaţii de control, cum ar fi utilizarea sistemului de operare VxWorks în mediul de programare GAB, toate într-un cadru compact. IPC-ul poate fi utilizat în numeroase aplicaţii industriale, de la unităţi de control al maşinii la sistemul de centralizare a datelor, de la traditionala interfata om-masina (HMI), la sistemul de supraveghere.

 • Software

  Software

  GF_Project se compune din:

  • Hardware
   Configurator pentru configurarea de dispozitive folosite pentru a controla masina / intalatie
  • Logica de control (PLC)
   Componenta software de configurare a logicii de control al maşinii / instalaţiei
  • Interfaţa cu utilizatorul (HMI)
   Componenta software pentru configurarea de pagini grafice pentru interfaţa cu utilizatorul
 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com