GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Controlerul electronic de came PAX

Controlerul electronic de came PAX
Controlerul electronic de came PAX

Controlerul electronic de came PAX oferă ieșiri de comutator de came selectabile și configurabile, 14 ieșiri digitale și 6 ieșiri analogice. Toate ieșirile pot fi configurate de către client. Controlerul electronic de came PAX are capacitate multiturn, oferind informații despre poziția ciclică a camei.

Datele de poziție sunt furnizate controlerului de came PAX de către un senzor de poziție, precum PMI360D-F130-R2-V15. Senzorul este interfațat printr-un RS232.

Pentru o configurare ușoară, PAX oferă o interfață grafică intuitivă pentru sistemele Microsoft Windows ™. Această aplicație rulează pe sistemul PAX și nu are nevoie de nicio instalare pe computer. Comunicarea între PC și PAX se face prin interfața USB încorporată. Toate setările făcute în timpul configurației sunt stocate pe cardul micro-SD din PAX. Acest lucru facilitează schimbul sau duplicarea sistemelor PAX.

După configurare, sistemul PAX poate fi deconectat de la PC. Controlerul electronic al comutatorului CAM funcționează independent.

 

 

Beneficii:

 • Electronică în loc de mecanică
 • Înlocuiește comutatoarele cu came mecanice, întrerupătoarele cu limită multiplă și întrerupătoarele de viteză
 • Camă plutitoare
 • Până la 16 comută puncte programabile
 • Până la 14 ieșiri de comutare
 • Până la 6 ieșiri analogice
 • Potrivirea multiturn
 • Manevrare ușoară
 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com