GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Encodere absolute

Encodere absolute
Encodere absolute
 • Encodere absolute
 • Encodere rotative pentru prevenirea incendiilor
 • Encodere absolute cu o singură rotație
 • Encodere absolute cu o mai multe rotații

Codificatoarele rotative absolute oferă o valoare numerică distinctă pentru fiecare poziție a arborelui. În special în sarcinile de poziționare, codificatoarele absolute scutește controlorul sarcinilor de calcul și reduc costurile eliminând nevoia de componente suplimentare de intrare.

Mai mult decât atât, referința se execută la pornirea mașinii sau după întreruperea puterii, deoarece valoarea poziției curente este disponibilă imediat. Codificatoare absolute paralele transmit valoarea poziției către electronica de analiză prin mai multe cabluri paralele. Codificatoare absolute seriale transmit datele lor de ieșire prin interfețe și protocoale standardizate.

În trecut, conexiunile punct la punct erau deseori configurate pentru transmisia de date în serie, dar astăzi sistemele de bus de câmp sunt folosite mai des.

Interfeţe:

Portofoliul de codificatoare rotative Pepperl + Fuchs include cea mai variată gamă de interfețe actuale pentru codificatoare absolute care pot fi găsite pe piață:

 • Interfață paralelă
 • SSI-Interface
 • AS-Interface
 • POATE SA
 • DeviceNet
 • Ethernet
 • PROFIBUS
 • PROFINET

Codificatoare rotative pentru zone periculoase rezistente la flacără sau în siguranță intrinsecă

Pepperl + Fuchs oferă codificatoare rotative cu două tipuri diferite de protecție la aprindere. Ele se disting între tipul de protecție la aprindere „carcasă rezistentă la flacără” (EEx d) și tipul de protecție la aprindere „Siguranță intrinsecă” (EEx i).

Tip de protecție la aprindere EEx d

 • Codificatoare incrementale
 • Codificatoare absolute

Codificatoare rotative absolute cu o singură rotație

În cazul codificatorului singleturn, o revoluție a codificatorului (360 °) este împărțită la un maxim de 65.536 pași de măsurare (16 biți). După fiecare revoluție completă, procesul de codare începe de la valoarea inițială. Electronica codificatorului nu recunoaște numărul de rotații.

Codificatoare rotative absolute multiple

În această configurație, un set de viteze a fost integrat pe lângă discul de cod singleturn. Acest set de angrenaje a fost redus și codat astfel încât pot fi numărate până la 16.384 de rotații (14 biți). Astfel, rezoluția generală este de 16 biți (rezoluție singleturn) plus 14 biți (număr de rotații) sau 30 de biți în total. Datorită numărului mare (aproximativ un miliard) de trepte de măsurare, acest tip de codificator poate fi utilizat pentru a împărți distanțe liniare foarte lungi în trepte mici de măsurare

 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com