GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Encodere incrementale

Codificatoare rotative incrementale
Codificatoare rotative incrementale

Codificatoarele rotative incrementale furnizează un anumit număr de impulsuri pentru fiecare revoluție a arborelui. Viteza se măsoară prin numărarea impulsurilor pentru o perioadă de timp. Pentru a calcula unghiul sau distanța parcursă, impulsurile sunt numărate pornind de la un punct de referință.

Codificatoarele de ieșire cu patru canale de ieșire dispun de două ieșiri de semnal care sunt 900 defazate între ele. Acest lucru permite controlerului să determine direcția de rotație și să efectueze sarcini de poziționare bidirecționale.

În plus, codificatoare incrementale cu trei canale au un al treilea canal semnal (cunoscut sub numele de „zero”, sau referință, semnal) care oferă un singur impuls pentru fiecare revoluție.

Codificatoare rotative pentru zonele periculoase rezistente la flacără sau în siguranță intrinsecă

Pepperl + Fuchs oferă codificatoare rotative cu două tipuri diferite de protecție la aprindere. Ele se disting între tipul de protecție la aprindere „carcasă rezistentă la flacără” (EEx d) și tipul de protecție la aprindere „Siguranță intrinsecă” (EEx i).

Tip de protecție la aprindere EEx d

  • Codificatoare incrementale
  • Codificatoare absolute

Tip de protecție la aprindere EEx i

În cazul tipului de protecție la aprindere EEx i, tensiunea și nivelurile de curent sunt menținute la un nivel atât de scăzut, încât este prevenită apariția unei scântei de aprindere, împiedicând astfel aprinderea unei atmosfere explozive. Următoarele dispozitive sunt proiectate în conformitate cu acest tip de protecție la aprindere:

  • Codificatoare incrementale
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com