GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN 1000-1001-1101 - REGULATOARE DE PROCES CONFIGURABILE

GEFRAN 1000-1001-1101 - REGULATOARE DE PROCES CONFIGURABILE
GEFRAN 1000-1001-1101 - REGULATOARE DE PROCES CONFIGURABILE

Intrări pentru termocuple şi termometre cu rezistenţă complet configurabil de la tastatura

Funcţia de compensate pe semnalul de intrare

Semnalul de iesire principal rele, mA sau logic

Între 1 şi 3 alarme configurabile

Intrare auxiliară pentru transformator de curent

Sarcină de alarmă pentru circuit deschis sau scurtcircuit sonda

Ieşire de alarmă PD configurabil pentru răcire

Self-tuning/Auto-tuning, Soft-Start, transferul bumpless manual/ automat

Serial: optoisolated 4-fire

Profil:

Controler cu microprocesor, 48x96 (1 / 8 DIN) formatul pentru modelul 1000 şi 96x96 (1 / 4 DIN) format pentru modelele 1001 si 1101 fabricate folosind SMT.

Familia 1000 de controlere ofera o interfaţă operator completa, cu o tastatura cu membrana Lexan pentru a oferi protecţie IP54 frontală care are 3 taste, două ecrane LED verde cu 3 (1000) sau 4 (1001 şi 1101), cifre şi indicatori LED rosu pentru 3 ieşiri releu de alarmă şi un LED verde pentru iesirea de control principală.

Intrarea principală pentru variabila de control este universal şi oferă posibilitatea de a conecta diferite tipuri de semnal:

  • Termocuple de tip J, K, N, S, R, T
  • Termorezistente de tip Pt100 (3-fire)
  • Intrari Lineare: 0-50mV, definite din tastatura 10-50mV , 2-10V, 0-10V, 0-20mA, 4-20mA cu un şunt extern.

O intrare analogică auxiliara este disponibila pentru un transformator de curent de intrare.

Instrumentul are o putere de control dublu, care este atât de releu (5A, 250VAC la cosφ = 1) şi statice (24Vdc, max.20mA) şi până la un maxim de 3 ieşiri de releu de alarma (3A, 250VAC).

Alternativ, producţia de control pot fi analogice (0-20mA, 4-20mA sau 0-10V, 2-10V).

Opţional portul de comunicaţii pot fi Buclă de curent , sau RS485 cu GEFRAN (Cencal) Protocolul cu o viteză maximă de 9600 baud (RS485).

Programarea instrumentului este simplificată prin gruparea parametrilor în blocuri funcţie.

Accesul la parametrii de configurare este protejat de un jumper hardware şi diferite valori ale unui cod de protecţie poate fi utilizat pentru a reduce numărul de parametri care pot fi afişate şi modificate de către utilizator.

NumeSizeData
icoGEFRAN 1000-1001-1101.pdf

Regulatoare de proces configurabile

94.16 KB2018-08-02 08:18
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com