GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN 1350 PID regulator de temperatura

GEFRAN 1350 PID regulator de temperatura
GEFRAN 1350 PID regulator de temperatura
 • Interfață de operare cu afișaj LCD mare, personalizabil, cu opțiuni de culori
 • Posibilitate de derulare a mesajelor de diagnosticare si de configurare a lor, în limba selectată
 • Configurare ușoară, ghidată, cu posibilitatea de a folosi procedeul copy/paste in setarea parametrilor, chiar și atunci când alimentarea este oprită
 • Pentru protectie si intreținere este prevazut cu contoare electrice (kWh) și comutatoare de sarcină
 • 16 modalitați de utilizare, pentru fiecare existand un bloc de functii specific
 • Posibiltate de programare a temporizatorului, a valoarii de referință și a algoritmului pentru un bun control al valvelor motorizate
 • Reglarea avansată a parametrilor de control
 • Diferite niveluri de parolare
 • Intrare universală configurabilă pentru termocupluri, termometre cu rezistență, intrări liniare
 • Setarea de la distanță a valorii de referință
 • Ieșiri releu, logice si analogice izolate
 • Până la două intrări CT pentru diagnosticarea sarcinilor întrerupte
 • Comunicare serială RS485 în Modbus RTU
 • Carcasă usor de demontat pentru reparatii rapide
 • Acuratețe 0,2%, timp de eșantionare 60 ms

Detalii

Interfață de operare
Afișaj LCD mare, cu posibilitate de setare a culorilor afișajelor PV, SV și F, a culorii carcasei de plastic și a logo-ului.

Afișarea grafică a nivelului energetic, a fluxului de ieșire sau a poziției valvei. Posibilitate de a afișa alfanumeric pana la 25 de mesaje (câte 32 de litere fiecare), complet configurabile și care pot fi salvate în trei limbi.

Datorită facilitatii de a selecta limba și de a stabili mesaje clare pentru diagnoze, alarme și starea procesului, controlerul „vorbește” limba utilizatorului.

Ușor de configurat
Configurație ghidată pentru programare manuală, cu câțiva parametri esențiali și mesaje de ajutor on-line.

Capacitate de copiere a configurației de la un regulator la altul, chiar și in cazul opririi alimentarii cu curent electric, datorită unui configurator mini portabil cu baterie Zapper.

Configurarea extinsă, crearea de proceduri de lucru și actualizarea firmware-ului prin intermediul calculatorului si a software-ului GF_eXpress, chiar si fără alimentarea cu curent electric a regulatorului.

Datorită funcției Smart Configurator, obțineți setul de parametri necesari doar răspunzând la câteva întrebări simple.

Configurarea locala și funcționarea cu doar patru taste sincronizate cu LED-urile care servesc ca feedback pentru tasta apăsata și ca indicatori pentru a urma pașii adecvați.

Parametrii inițiali pot fi întotdeauna resetați, atât de la tastatură cât și din aplicatia software GF_eXpress.

Diagnosticare, întreținere preventivă și monitorizare a alimentării cu energie electrică
Diagnosticarea completă a conectării incorecte sau a defectării sondei, a întreruperii totale sau parțiale a sarcinii, a variabilelor din interval și a defectiunilor buclei de control.

Datorită numărului de comutări și a pragurilor de alarmă setabile, puteți programa întreținerea preventivă prin înlocuirea servomotoarele uzate.

Un contor de energie intern, cu alarmă pentru variații anormale, totalizează consumurile de energie și costurile pentru a le avea permanent sub control.

Utilizari diferite cu ajutorul blocurilor de funcții
Șaisprezece blocuri de funcții AND, OR si Timer vă permit să creați secvențe logice personalizabile pentru controlul complet și ajustabil al mașinii.

Resursele hardware ale controlerului asigura intreaga functionare, fără a fi nevoie de dispozitive externe, cum ar fi cronometrele și PLC-urile mici.

Reglare
Algoritmii avansati de reglare asigură un control stabil și precis, chiar și in cazul sistemelor termice critice sau foarte instabile, activându-se automat atunci când este necesar.

Cronometrul
Trei tipuri de cronometre vă permit să setați timpii de amânare a activării comenzii, timpii de așteptare pentru valoarea de referință și modificările programate ale valorilor programate.

Programatorul valorii de referințâ
Modele cu douăsprezece trepte de înclinare și de susținere, grupate în patru programe, cu intrări de activare și ieșiri de evenimente, sunt disponibile pentru aplicații cu profile de referință.

Interfața de operare oferă două ecrane suplimentare dedicate afișajului permanent a: Nr. din etapa și Nr. program.

Configurație pe placa de baza și configurarea grafică cu GF_eXpress.

Poziționer al valvei
Modele pentru controlul valvelor motorizate, fără feedback.

Poziția valvei este calculată și afișată pe ecran.

Caracteristici generale
Controlerul este complet configurabil prin software fără a fi necesar accesul la componentele electronice interne.

Intrarea principală universală este compatibilă cu senzori de termocuplu, termometre de rezistență și liniari.

Controlerul poate fi reparat în orice moment prin simpla scoatere a panoului frontal, fără alte proceduri suplimentare.

 

NumeSizeData
icoDTS_1350_01-2017_ENG.pdf

GEFRAN 1350 PID regulator de temperatura

511.75 KB2018-08-02 08:18
 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com