GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN 1800P Regulator de proces programabil

GEFRAN 1800P Regulator de proces programabil
GEFRAN 1800P Regulator de proces programabil

* Intrare universala configurabil de la taste

* Achiziţionarea de semnalul de intrare la fiecare 120msec; rezoluţie 30000 etape

* Două ieşiri de control: releu, logica sau analogic cu funcţie de Incalzire/Racire

* 3 alarme configurabile

* 2 ieşiri analogice (retransmisie setare)

* 2 intrări digitale cu funcţii configurabile

* Intrare auxiliară pentru C.T.

* Alarma pentru Încălzitor sau sonda in scurt-circuit

* Self/auto tuning, Soft-Start, setare local/de la distanta, Auto / Man

* 12 (16) etape de programare dispuse în max. 4 programe

* Al doilea SP retransmis catre un controler sclav, cu acelaşi timp de baza

Profil:

Controller cu microprocesor programator de setari şi control, format 48x48mm (1 / 16 DIN).

Fabricate folosind SMT, instrument oferă o interfaţă operator complet protejata de o membrană Lexan, care asigură nivelul de protecţie IP65.

Ea are 4 taste, două ecrane LED verde, fiecare cu 4 cifre, 4 roşii, LED-uri pentru 4 iesiri de releu, şi de încă 3 LED-uri, care sunt programabile pentru a indica diferite stari operaţionale al instrumentului.

Intrarea principală pentru procesul de variabila este universal şi oferă posibilitatea de a conecta mai multe tipuri de senzor de intrare:
termocuplu, termometru cu rezistenţă, termistor, intrările liniare, potenţiometru, toate cu posibilitatiile de liniarizare personalizate pot fi definite folosind tastele.

Este posibila activarea corectiei inputului folosind o funcţie liniară definită prin intermediul a două puncte de pe ea. Tipul de intrare este selectat din tastatura; nu necesita şunturi externe

O intrare auxiliara analogica izolata este disponibila si configurabila pentru o intrare liniara, potenţiometru sau transformatoare de curent.

Există două intrări digitale izolate pentru a introduce comenzile programului de start, stop şi a retine, alegerea programului şi pentru a parcurge programul.

Acest instrument are până la 4 iesiri de relee (3A, 250V) sau logic (12Vdc, 20mA), din care 2 ieşiri analogice izolate, în tensiune sau curent.

Functia pentru fiecare ieşire este configurabila şi ieşirile eveniment legate de pasul programul individual, precum şi funcţiile de control şi de alarmă pot fi furnizate.

Inca un semnal de iesire izolat (10 sau 24Vdc, 30mA max.) este disponibil pentru alimentarea traductoarelor sau potenţiometre. Interfata seriala de comunicare RS485(RS232C compatibil) face posibilă pentru a citi sau modifica orice parametru şi să guverneze online instrumentul (local / la distanta manual / comutare automata, controlul temporizator intern, controlul direct de rezultate).Protocoale disponibile: MODBUS RTU şi CENCAL (Gefran).

Folosind aceste este posibil să se scrie în oricare din parametrii instrumentului.

Succesiunea pentru înfiinţarea programator este deosebit de scurtă şi există până la 8 etape, fiecare cu o rampă de setare şi retinere.

De asemenea, este uşor de configurat orice blocare necesare din intrări şi ieşiri logica evenimentului, precum şi de tipul de repornire preferat folosind câteva setari de paşi în meniul "Step". Diferitele etape pot fi grupate în 4 programe diferite.

Toate procedurile de programare ale instrumentului sunt facilitate de gruparea parametrilor in blocuri de funcţie (CFG pentru parametrii de control, INP pentru intrari, Out pentru iesiri, etc) si de posibilitatea de a selecta un meniu simplificat pentru a intra în cea mai mare frecvent utilizate parametri.

Instrumentul poate selecta, de asemenea, parametrii este nevoie pentru a afişa în funcţie de configuraţia hardware, ascunzând în mod automat cele care nu sunt influente.

Pentru a simplifica configurarea chiar mai departe, un kit de programare este disponibil pentru PC, care include un meniu de configurare program de condus pentru Windows şi cablul necesar să conectaţi instrumentul (ssee foaie de date cod 80021)..

Programator, precum şi ieşiri execuol (racire / incalzire cu două bucle independente PID), pot, de asemenea, retransmite 2 profiluri diferite de setare, cu o bază comună de timp, la un controler de sclav, utilizând două ieşiri analogice.

În faza de execuţie a programator, cele două ecrane sunt folosite pentru a monitoriza comportamentul programului şi să facă toate adaptările necesare imediat.

NumeSizeData
icoGEFRAN 1600P-1800P.pdf

Regulator de proces programabil

85.76 KB2018-08-02 08:18
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com