GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN 2308 - INDICATOARE MULTIZONALE

GEFRAN 2308 - INDICATOARE MULTIZONALE
GEFRAN 2308 - INDICATOARE MULTIZONALE

Pana la 8 puncte afisate prin scanare manuala sau automata

Semnal de intrare de la termocuplu, termometru de rezistenta, V/I CC, V/I CA, potentiometru

Intrari eterogene

Pana la 10 puncte de alarma liber configurabile

Comunicare digitala, pe 4 fire optoizolate

Protocol GEFRAN CENCAL sau MODBUS RTU

Profil:

2308 este un instrument universal de panou pentru afisarea a pana la 8 variabile cu alarma configurabila sau puncte de schimbare.

Caracteristicile sale de configurare, ca si viteza de achizitie si raspuns, face din acesta un instrument extrem de versatil care poate fi utilizat pentru afisarea fenomenelor fizice cu schimbarea alarmei intr-o diversitate de aplicatii industriale.

Instrumentul poate achizitiona semnale de temperatura de la termocupluri separate, chiar si de tipuri diferite si de la termometre de rezistenta cu 2 sau 3 fire ca si de la semnale liniare de tensiune sau curent CC (de exemplu, potentiometre, sonde de presiune amplificate, senzori etc)

Selectia tipului de intrare pentru fiecare canal se face prin configuratia hardware, iar intervalul scalei (pentru intrarile liniare) poate fi configurat de la tastele de pe panoul frontal (aplicatie soft).

Instrumentul poate fi de asemenea configurat pentru 8 intrari de tensiune alternativa.

Sunturi si divizoare sunt disponibile pentru conditionare diferitelor semnale de tensiune si de curent alternativ.

Sunt disponibile iesiri de alarma cu minim 2 si maxim 10 conectari de unitati externe de extensie MD81.

Alarmele au functii multiple si permit o multitudine de optiuni.

In special, AL1 si AL2 pot fi atribuite unuia dintre cele 8 canale sau pot indica starea alarmei grupului de intrare (selectibail in gama 1...8).

Linia seriala pasiva current loop ori RS485 poate fi transformata in RS232 folosind adaptor CLB894.

NumeSizeData
icoGEFRAN 2308.pdf

Indicatoare multizonale

65.99 KB2018-08-02 08:18
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com