GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN 2400 - INDICATOARE RAPIDE

GEFRAN 2400 - INDICATOARE RAPIDE
GEFRAN 2400 - INDICATOARE RAPIDE

2 intrari configurabile pentru traductor tensiometric/ potentiometric / semnal liniar / TC / RTD

Doua intrari auxiliare de semnal analogic

Masurare diferentiala

Inalta precizie 0,1 % f.s. ±1 cifra

Viteza mare de declansare

Calibrare automata pentru traductorul tensiometric pe 6 fire

Alimentarea traductorului si a sondei traductorului tensiometric

Memorie: varf minim, varf maxim, max-min

3 alarme configurabile, functie failsafe

Doua intrari digitale

Maxim 4 relee de iesire/iesiri logice

Ecran cu 5 cifre

Comunicare seriala:

  • protocol RS485 MODBUS RTU (optional)
  • Profibus DP slave

Profil:

Unitate de alarma/ afisaj rapid prin microprocesor, in format 96 x 48 (1/8DIN).

Construit cu tehnologie SMT pentru a asigura o interfata cu operatorul cu protectie IP54 (IP65 cu coperta protectoare).

Panoul frontal are o tastatura de 6 taste, ce reactioneaza la atingere si un ecran cu LED, 5 cifre pentru afisarea variabilelor si parametrilor de proces.

Instrumentul este adecvat pentru achizitia semnalelor cu o mare viteza de variatie.

Are doua intrari de semnal analogic pentru multe aplicatii, inclusiv masuratori diferentiale.

Intrarile pot fi configurate din tastatura si accepta semnale liniare standard (si semnale liniarizate customizate) ca si semnale de la sondele de presiune, celulele de sarcina, potentiometre, TC, RTD.

Exista doua intrari suplimentare de semnal analog pentru semnale liniare si doua intrari digitale pentru functii precum resetarea memoriei alarmei, resetarea memoriei pentru valorile maxime, verificarea calibrarii, hold, alegerea punctului de alarma.

Iesirile (maxim 4) sunt prin releu sau logice, si pot fi configurate.

Instrumentul administreaza functii precum arhivarea valorilor maxima, minima si maxim-maxim.

Este disponibila o iesire separata de semnal analog, izolata optic pentru retransmiterea semnalului de intrare sau a valorii maxime.

Alarme

4 (10) alarme complet configurabile

Functie „failsafe” la alegere.

Extensia MD8 pentru inlocuirea iesirilor 3 si 4, cu 8 setpoint-uri suplimentare.

Comunicare digitala

Instrumentul ofera o interfata seriala RS485 cu 2-4 fire sau RS232, cu protocol MODBUS RTU pentru accesarea parametrilor instrumentului sau a optiunii Profibus DP (slave, secundar)

Configuratie

Procedura de programare este facilitata de structura meniului, cu diferite niveluri de configurare pentru cautarea rapida si simpla a datelor.

NumeSizeData
icoGEFRAN 2400.pdf

Indicatoare rapide

360.44 KB2018-08-02 08:18
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com