GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN 400-401 - TERMOREGULATOR

GEFRAN 400-401 - TERMOREGULATOR
GEFRAN 400-401 - TERMOREGULATOR
 • Intrare universala configurabil de la masca
 • Precizie mai bună de 0,2% f.s. la starea nominală
 • Deviaţia bargraph indicaţie
 • Ieşire de control: releu sau logica cu căldură / funcţie Cool
 • 1 cu funcţie de alarmă configurabile (până la 3 setpoints diferite de alarmă)
 • Auto-tuning, auto-tuning, Soft-Start, Man / Functia Auto
 • Posibilitatea de a configura unitatea de linie de ordine
 • Posibilitatea de intrare auxiliare pentru transformatoare de curent de ieşire de alarmă 50mAac sau a treia, logica sau releu (doar 401 Mod.)

Profil:

Controler cu microprocesor SMT, format 48x48 (1 / 16 DIN) .Instrumentele oferă o interfaţă operator complet, protejate de o membrană ® Lexan, care asigură nivelul de protecţie IP65 pentru tastatura. Ele au 4 taste, 4 cifre afişaj, 2 LED-uri indicatoare pentru modelul 400, 3 LED-uri indicatoare pentru modelul 401 şi de încă 3 LED-uri bargraf.

Intrarea principală pentru procesul de variabila este universala şi oferă posibilitatea de a conecta mai multe tipuri de senzor de intrare:

 • Termocuplu tip J, K, R, S, T, B, E, N
 • Termorezistenta de tip PT100 3-fire
 • Termistor PTC
 • Intrări liniare 0 ... 60mV, 12 ... 60mV, 0 ... 20mA, 4 ... 20mA, 0 ... 10V, 2 ... 10V

Tipul de intrare este selectat din tastatura şi nu necesita şunturi externe sau adaptoare.

Modelul 401 poate avea o intrare auxiliară pentru un transformator de curent 50mAac să monitorizeze curentul de sarcină.

De asemenea, este posibil să se stabilească un punct de alarmă legate de transformatoare de curent de intrare în scopul de a verifica eventualele disfuncţionalităţi de sarcină.

Instrumente au 2 iesiri (3 pentru modelul 401) pe releu (5A/250Vac, cosφ = 1) sau statice (10Vdc/30mA) pentru Incalzire, racire şi / sau funcţia de alarmă.

Toate procedurile de programare ale instrumentelor sunt facilitate prin gruparea parametrilor in blocuri de funcţie (CFG pentru parametrii de control, INP pentru intrari, Out pentru iesiri, etc), precum şi de posibilitatea de a selecta un meniu simplificat pentru introducerea celor mai utilizati parametri.

Pentru a simplifica de configurare chiar mai mult, un kit de programare este disponibil pentru PC, care include un meniu programul de configurare condus pentru Windows şi cablul necesar să conectaţi instrument (a se vedea datele tehnice de cod 80021).

NumeSizeData
icoGEFRAN 400-401.pdf

Termoregulator

61.89 KB2018-08-02 08:18
 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com