GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN 40A48-96 - INDICATOARE DE CURENT, TENSIUNE

GEFRAN 40A48-96 - INDICATOARE DE CURENT, TENSIUNE
GEFRAN 40A48-96 - INDICATOARE DE CURENT, TENSIUNE

40A48 - 40A96

Intrare directa de semnal de curent AC, tensiune AC pe bornele instrumentului

Cod protejat configurabil din tastatura

Iesire de retransmitere de 4-20 mA

Maxim 3 relee de iesire

Poate fi configurat prin linie seriala

Etichete pentru customizarea parametrilor fizici masurati

Profil:

Indicator cu microprocesor in formaturi 48 x 48 (1/16 DIN) sau 96 x 48 (1/8DIN), fabricat cu tehnologie SMT. Instrumentele au panoul frontal din membrana lexan (ce garanteaza protectie IP65), cu 3 taste, un ecran cu 3 cifre pentru formatul 48 x 48 sau un ecran cu 3-4 cifre pentru formatul 96 x 48 mm si 3 LED-uri indicatoare pentru status-ul iesirii.

Sectiunea de intrare a semnalului permite vizualizarea valorii sinusoidale efective corespunzatoare urmatoarelor semnale:

  • Tensiune CA: 0 - 2, 0 - 20, 0 - 200 si 0 - 500Vac
  • Curent CA: 0 - 20, 0 - 50, 0 - 200mAac si 0 – 1, 0 – 5 Aac

Selectia se face cu ajutorul tastelor de pe panoul frontal si bornele respective de intrare.

Nu este necesar sunt sau adaptor extern.

Este disponibila o intrare digitala (24Vdc/4mA) pentru functii de resetare, „hold”, valoare maxima/minima instantanee..

Instrumentele au maxim 3 iesiri care pot fi relee mecanice (5A/250V) sau iesiri logice (0 -11Vdc / )

O iesire de 4-20 mA (max. 150W) este disponibila pentru retransmiterea semnalului de intrare masurat.

Iesirea de retransmitere, intrarea de semnal digital si a treia iesire sunt alternative in modelul de format 48 x48, toate aceste optiuni sunt disponibile simultan in formatul 96 x 48.

In cele din urma, o iesire de tip triac poate fi inclusa (ca alternativa la alte doua iesiri de releu) pentru a conduce sarcini rezistive de maxim 2,5A la 240 V.

Instrumentul poate fi usor programat prin gruparea parametrilor in blocuri de functii (CFG pentru histerezisul alarmei, Inp pentru intrari, Out pentru iesiri ..) si cu ajutorul meniului simplificat pentru introducerea datelor.

Configuratia poate fi simplificata suplimentar prin folosirea kitului de programare PC constituit dintr-un cablu de conectare si un program cu meniu de ghidare ce ruleaza pe sistem de operare Windows (vezi foaia de date cod. 80021).

Se poate folosi un cod personal, configurabil de protectie software (parolare) pentru restrictionarea nivelelor de modificare si afisare a parametrilor configuratiei.

NumeSizeData
icoGEFRAN 40A48-96.pdf

Indicatoare de curent, tensiune

73.70 KB2018-08-02 08:18
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com