GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN 450 - Regulator de proces configurabil

GEFRAN 450 - Regulator de proces configurabil
GEFRAN 450 - Regulator de proces configurabil
  • Intrare universala configurabila de la tastatura
  • Precizie mai bună de 0,2% f.s. în condiţii nominale
  • Ieşire de control: releu, logic
  • Funcție: căldură PID, răcire PID
  • 1 alarmă cu funcții complet configurabile

Profil:

Regulatorul de temperatură din seria 450, care măsoară 48x48mm (1/16 DIN), oferă un mod simplu de utilizare și o calitate superioară a controlului. Intrările de la senzorii de temperatură sunt "universale" și pot fi configurate cu termocupluri de tip J, K, R, S, T, B, E, N și cu termometre de rezistență Rt100 cu 3 fire.

Interfața cu utilizatorul are un afișaj complet dublu cu LED-uri verzi, 4 taste și două LED-uri roșii pentru a semnaliza ieșirile active.

Membrana Lexan® de pe panoul frontal garantează un nivel de protecție IP65 pentru aceste produse. Ieșirile controlerului, configurabile în mod liber ca ieșire de comandă și ieșire de alarmă, sunt disponibile într-o versiune releu de 5A / 250VAC sau într-o versiune de semnal logic pentru a acționa releele de stare solidă.

Viteza de citire a semnalului de intrare (120msec) și algoritmul de control PID testat cu funcții de parametrizare și autotuning, garantează un control precis și stabil chiar și pentru sistemele de încălzire rapidă și discontinuă.

Modelele din seria 450 sunt configurate din fabrică pentru a satisface cele mai multe aplicații de încălzire industrială (intrare pentru sonda J, setare PID la cald, timp de 10 secunde) și pot fi modificate întotdeauna de la tastatură și de la PC cu ajutorul catorva parametri grupați pe meniuri intuitive.

Un kit de programare pentru PC este disponibil, format dintr-un cablu și un program ușor de utilizat pentru Windows cu pagini Wizard, osciloscop pentru analiza proceselor, salvarea diferitelor configuratii de parametri și capacitatea de a reseta parametrii presetati din fabricatie.

Un cod de protecție setat (protejat prin parolă) vă permite să limitați accesul la parametrii interni la diferite niveluri, până la protecția totală.

NumeSizeData
icoDTS_450_10-2016_ENG.pdf

GEFRAN 450

431.77 KB2018-08-02 08:18

Vă recomandăm:

  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com