GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN 4T48 - INDICATOARE DE TEMPERATURA

GEFRAN 4T48 - INDICATOARE DE TEMPERATURA
GEFRAN 4T48 - INDICATOARE DE TEMPERATURA

Valoare de intrare configurabila de la panoul frontal

Protejat de cod personal

Poate fi configurat prin linie seriala

Alimentarea emitatorului incorporata

Liniarizare a termocuplului disponibila

Linearizare interna pentru parametri

Etichete pentru parametrii fizici cei mai utilizati

Timp de esantionare si declansare programabile intre 15 – 120 msec, cu rezolutie intre 2000 si 8000 de trepte

Retransmiterea semnalului variabilei masurate

3 puncte de cursa, complet configurabile de la panoul frontal

4 puncte de cursa, complet configurabile de la tastatura

Linie seriala izolata optic RS485 Protocol GEFRAN CENCAL sau MODBUS RTU

Configurare rapida de la PC cu ajutorul pachetului Winstrum

Profil:

Indicator cu microprocesor in format 48,72,96 x 48 , fabricat cu tehnologie SMT. Instrumentele au panoul frontal din membrana lexan (ce garanteaza protectie IP65), cu 3 taste, un ecran cu 4 cifre si 3 LED-uri de indicare pentru statusul iesirilor.

Semnalul de intrare poate fi selectat de la o gama larga de senzori:

  • Termocupluri de tip: J, K, R, S, T, B, E, N, L GOST, U, G, D, C
  • Termometre de rezistenta Pt100, Pt100J; 2/3 fire
  • Termistoare PTC si NTC.

Intrari liniare 0 – 60/12 - 60mV, 0 - 20/4 - 20mA, 0 - 10/2 - 10/0 - 5/1 - 5/0 - 1/0, 2 -1V

Selectia se face cu ajutorul tastelor de pe panoul frontal si bornele respective de intrare.

Nu este necesar sunt sau adaptor extern. Este disponibila o intrare digitala (24Vdc/4mA) pentru functii de resetare, „hold”, valoare maxima/minima instantanee. 

Nu este necesar sunt sau adaptor extern. Este disponibila o intrare digitala (24Vdc/5mA) pentru functii de resetare, „hold”, valoare maxima/minima instantanee. Instrumentele au maxim 4 iesiri care pot fi relee mecanice (5A/250V) sau iesiri logice 24V±10% (10Vmin / 20mA)

O iesire de 4-20 mA (max. 500 Ohm) este disponibila pentru retransmiterea semnalului de intrare masurat.

Iesirea de retransmitere, intrarea digitala si a treia iesire sunt alternative.

Optiunile includ o iesire de tip triac care poate conduce direct sarcini rezistive de maxim 1A la 240 V.

Instrumentul poate fi usor programat prin gruparea parametrilor in blocuri de functii (CFG pentru histerezisul alarmei, Inp pentru intrari, Out pentru iesiri ..) si cu ajutorul meniului simplificat pentru introducerea datelor.

Configuratia poate fi simplificata suplimentar prin folosirea kitului de programare PC constituit dintr-un cablu de conectare si un program cu meniu de ghidare ce ruleaza pe sistem de operare Windows (vezi foaia de date tehnice.

Se poate folosi un cod personal, configurabil de protectie software (parolare) pentru restrictionarea nivelelor de modificare si afisare a parametrilor configuratiei.

NumeSizeData
icoGEFRAN 4T48.pdf

Indicator cu microprocesor in format 48,72,96 x 48 , fabricat cu tehnologie SMT.

46.86 KB2018-08-02 08:18
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com