GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Fairford
Electro Adda
Pepperl+Fuchs

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN 800 - REGULATOR DE PROCES UNIVERSAL

GEFRAN 800 - REGULATOR DE PROCES UNIVERSAL
GEFRAN 800 - REGULATOR DE PROCES UNIVERSAL

* Intrare universala configurabila de la taste

* Precizie 0,2% f.s.

* Două ieşiri de control: releu, logica sau analogice cu functie de Incalzire /Racire

* 3 alarme configurabile

* 2 ieşiri analogice

* 2 intrări digitale cu funcţii configurabile

* Intrare auxiliară pentru C.T.

* Alarma pentru Încălzitor sau sonda in scurt-circuit

* Self-tuning, auto-tuning, Soft-Start, functie bumpless man/Auto, SetPoint Local/La distanta

* Funcţia multiset, Rampa de stabilitate, temporizator

Profil:

Controler cu microprocesor, format 48x48 (1 / 16 DIN) fabricate prin SMT.

Oferă o interfaţă operator complet protejat de o membrana Lexan, care asigură nivelul de protecţie IP65 . Are 4 taste, două ecrane LED verde, fiecare cu 4 cifre, 4 LED-uri semnal de culoare roşie pentru 4 iesiri de releu/logic, si alte 3 LED-uri programabile de a semnala diferite state operaţional al instrumentului.

Intrarea principală pentru procesul de variabila este universal şi oferă posibilitatea de a conecta mai multe tipuri de senzor de intrare:

  • termocuplu tip J, K, R, S, T, B, E, N, Ni-Ni18Mo, L;
  • termorezistenta Pt100 3-fire; termistor PTC;
  • intrări liniare 0-50mV, 10-50mV, 2-10V, 0-10V, 0-20mA, 4-20mA, şi potenţiometru, toate cu posibilitatiile de liniarizare personalizate pot fi definite folosind tastele.

Este posibila activarea corectiei inputului folosind o funcţie liniară definită prin intermediul a două puncte de pe ea. Tipul de intrare este selectat din tastatura; nu necesita şunturi externe. A doua intrare auxiliară analogica de transformatoare de curent este de asemenea disponibilă.

Din intrarea digitală izolata puteţi selecta: una dintre cele două setpoints presetate, selectaţi modul Manual, Automat, resetaţi memoria alarme, sau a activa funcţia de aşteptare.

Instrumentul poate avea până la 4 iesiri: releu (3A, 250V) sau logica (12Vdc, 20mA).

O ieşire analogică în tensiune sau curent este de asemenea disponibil.

Pentru a controla ieşirile de alarmă, puteţi avea rezultate care se repetă în stare de intrare digitală sau retransmisie prin variabile de proces, setare, drift, limitele de alarmă şi valori dobândite din linia de serie.

O altă ieşire izolata (la 10 sau 24Vcc, 30mA max.) este disponibil la putere transmiţătoare externe.

Opţiune de comunicare serială (RS485 disponibile în standard) permite conectarea la sisteme de supraveghere şi automate cu două protocoale: GEFRAN CENCAL si MODBUS RTU.

Instrumentul de programare este usor de folosit prin gruparea parametrilor in blocuri funcţionale (CFG pentru parametrii de control, INP pentru factorii de producţie, Out pentru iesiri, etc.)

Instrumentul poate selecta, de asemenea, parametrii de afişare bazat pe configuraţia hardware, mascare automat parametrii irelevante.

Un kit de programare PC-ul este disponibil pentru configurare mai simplă, compusă din un cablu şi un program ghidat pentru mediul Windows (vezi foaia de date cod 80020).

NumeSizeData
icoGEFRAN 800.pdf

Regulator de proces universal

58.07 KB2018-08-02 08:18

Vă recomandăm:

  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com