GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN AN1068

Inel tulpin GEFRAN AN1068
Inel tulpin GEFRAN AN1068

Inel tulpin

Prezentare generală

Inelul de tulpini AN1068 se bazează pe tehnologia dovedită de presare a tensiunilor.

Inelul de tracțiune presează etanșe sub folia de protecție inoxidabilă care se deplasează puternic pe suprafață pentru a măsura frecarea.

Înlocuiește legătura folosită în mod normal pentru a repara etanșările de efort, fără calibrarea necesară.

Montare: Fixați inelul de tracțiune cu 2 șuruburi (cuplul de 3 Nm) în jurul barei de legătură. Conectați cablul pentru măsurători. Suprafața de la locul de măsurare trebuie să fie lipsită de orice material liber (de exemplu, rugină, vopsea etc.).

Locația de măsurare nu trebuie să fie curată chimic, ci curățați-o cu un anumit agent de rezolvare.

Dezactivarea zero a preselor de pe manometrele de fixare după montare este de obicei mare.

Amplificatoarele noastre sunt capabile să gestioneze această resetare prin simpla apăsare a unui buton sau a unui semnal de resetare.

Descriere

  • Măsurarea ușoară rapidă și ușoară a cilindrilor (magnetică sau nu)
  • Instalare foarte ușoară (trebuie doar 2 șuruburi)
  • Precizie 0,5%
  • Fără calibrare
  • Toate părțile senzorului sunt fabricate din materiale inox.
  • Ideal pentru aplicații ciclice, de ex. fixarea forțelor de măsurare pe prese
NumeSizeData
icoDTS_AN1068_03-2017_ENG.pdf

Inel tulpin GEFRAN AN1068

563.56 KB2018-08-02 08:18
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com