GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Weg
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN BDI50 - Convertizor de frecvență monofazat, trifazat pentru motoare electrice

GEFRAN BDI50 - Convertizor de frecvență monofazat, trifazat pentru motoare electrice
GEFRAN BDI50 - Convertizor de frecvență monofazat, trifazat pentru motoare electrice

Convertizor de frecvență pentru controlul motoarelor sicrone și asincrone prin V/F și Sensorless

Tensiunea de alimentare :

 • 1 x 200…240Vac, 50/60Hz (-2M)
 • 3 x 200…240Vac, 50/60Hz (-2T)
 • 3 x 380…480Vac, 50/60Hz (-4)

Gama de putere: 0.4kW (0.5Hp) pana la 11kW (15Hp)

Frecventa maxima de iesire 599Hz

2 Intrari analogice AVI: 0~10V/2~10V, ACI: 0~20mA / 4~20m

1 Iesire analogica 0-10V

5 Intrari digitale (PNP / NPN),

1 Iesire pe releu(un singur contact)

1 intrare de protective motor PTC

Comunicatie standard: RS485 (Modbus RTU protocol) si BACNET Optional: EtherNet IP, ProfiBus DP, ProfiNet, EtherCAT, MODBUS TCP, DeviceNet, CANopen,

Tastatura LED numerica, incastrata cu 6 taste Potentiometru inclus

Filtru EMC inclus in convertizor – pe toata gama de puteri Bobina de inductanta inclusa pana la 132kW

Modul dinamic de franare inclus – pentru modelele trizafate la 400Vac

Osciloscop virtual integrat Grad de protective: IP20 

Seria de convertizoare BDI50 concentrează toate caracteristicile necesare proceselor industriale moderne într-un singur produs compact.

În același timp, seria BDI50 se conformează nevoilor tipice ale instalatorilor și integratorilor de sisteme care necesită soluții practice care sunt, în primul rând, avantajoase în ceea ce privește spațiul, costul și simplitatea utilizării.

BDI50 este simplu și puternic și oferă o flexibilitate maximă în integrarea mașinii prin compatibilitatea standard și opțională a câmpului.

Interfața ușor de utilizat și operarea facilă fac BDI50 soluția potrivită pentru fiecare utilizator și pentru aplicații multi-scop.

 • Controlul motorului fără senzor și V / F
 • Dimensiune compactă și interfață standard prietenoasă
 • Flexibilitate ridicată în integrarea mașinii
 • Conformitatea cu standardele globale.

 

NumeSizeData
icoGEFRAN BDI50.pdf

Convertizor de frecvență pentru controlul motoarelor sicrone și asincrone prin V/F și Sensorless

2880.70 KB2018-08-02 08:18
 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com