GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN CIR-D - AMPLIFICATOR DE TRADUCTOR TENSIOMETRIC CU IZOLATIE GALVANICA

GEFRAN CIR-D - AMPLIFICATOR DE TRADUCTOR TENSIOMETRIC CU IZOLATIE GALVANICA
GEFRAN CIR-D - AMPLIFICATOR DE TRADUCTOR TENSIOMETRIC CU IZOLATIE GALVANICA

Amplificator de traductor tensiometric cu izolatie galvanica

Izolatie galvanica intre sursa de alimentare de tensiune si Amplificator > 500 Vdc

Eroare de liniaritate >0,02% FSO

Iesire de curent pe 3 fire

Deviere termica scazuta < 0,01% FSO/°C

Alimentarea traductorului la 10 Vdc

Profil:

Amplificatoarele de potential sau de curent, CIR-D, au fost concepute pentru a permite utilizatorului sa adapteze traductoarele tensiometrice fara amplificare (celule de sarcina, traductoare de presiune) la sistemele de achizitie, PLC, instrumente cu intrare de nivel inalt

Aceste amplificatoare au izolatie galvanica intre potentialul de alimentare si traductor pentru cresterea respingerii zgomotului generat de sursa.

Disponibilitatea semnalului de curent pe iesire permite transmiterea semnalului pe distante lungi sau utilizarea in sisteme inteligente de automatizare.

NumeSizeData
icoGEFRAN CIR-D.pdf

Amplificator de traductor tensiometric cu izolatie galvanica

58.39 KB2018-08-02 08:18
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com