GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN ePCLogic400 - Sistem complet

GEFRAN ePCLogic400
GEFRAN ePCLogic400

Overview

The ePCLogic400 is a complete process and automation control solution: a single modular system that controls sequence and work processes, and sets and displays data and connectivity.

It does this by providing a group of technological functions such as PWM, fast counters, data logger storage, temperature PIDs, and data export via FTP for rapid creation of applications.

The ePanel and eGT-I operator interfaces can be ordered separately to combine with the ePCLogic400 Controller, which integrates a CPU module and I/O modules.

The operator interfaces are available with different size displays, in horizontal or vertical versions, with keyboard or only with touch screen.

The controller can be completely customized to suit the user’s needs in terms of CPU power and number/type of inputs and outputs, adapting perfectly to the machine or system to be controlled.

Thanks to its flexibility and ease of use, it can be used in various industries for a wide range of process and automation control applications, such as:

 • packaging
 • metal (washing, etc.)
 • plastic

Description

 • Graphic, PLC and IOs integrated in a single compact unit
 • Compact solution (L
 • Locally expandable
 • Modular cards
 • Scalable
 • Easily installable, DIN rail mounting
NumeSizeData
icoDTS_ePCLogic400_07-2014_ENG.pdf

GEFRAN ePCLogic400

673.60 KB2018-08-02 08:18
 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com