GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN eView LT

GEFRAN eView LT
GEFRAN eView LT

Overview

The eView LT Control Panel lets you display, set, and manage all of the machine or system automation data.

The operator uses a color touch screen. Depending on the model, the screen size can be 10.4” or 15”, either horizontal or vertical.

The use of an Intel ATOM low-consumption processor, plus an extremely efficient design (no fans or moving parts), eliminates all maintenance.

The processor can run at either 600 MHz or 1.3 GHz.

The Control Panel has several communication ports (USB, Ethernet, RS232, RS485 and CAN) and different protocols (Ethercat (Master), GDNET (Master), Modbus TCP/IP (MasterSlave), CANopen (Master), Modbus RTU (Master/ Slave)).

The 2 GB internal mass memory can be expanded with SD cards.

Programming is done with a single development tool: GF_Project VX, which ensures complete and fast management of application software by means of the five standard IEC61131-3 languages and a powerful graphic editor.

In combination with I/Os, eView LT completes the management and control of process and automation.

It manages sequences and work processes, and sets and displays data and connectivity.

In addition, there is a series of specific application templates, user-friendly and easily customizable, for the plastics and heat treatment industries.

Description

  • Control Panel with integrated HMI
  • One programming environment.
  • 10.4” and 15” color display, resistive touch screen
  • Horizontal or vertical installation
  • IP65 front panel protection level
  • Wide range of communication ports and protocols
NumeSizeData
icoDTS_eView_07-2017_ENG.pdf

GEFRAN eView LT

1936.31 KB2018-08-02 08:18
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com