GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN GD - RELEE STATICE MONOFAZATE CU COMANDA LOGICA SI DIAGNOSTICARE

GEFRAN GD - RELEE STATICE MONOFAZATE CU COMANDA LOGICA SI DIAGNOSTICARE
GEFRAN GD - RELEE STATICE MONOFAZATE CU COMANDA LOGICA SI DIAGNOSTICARE

GD Relee fara piese mobile

Relee semiconductoare de curent alternativ cu semnal de comanda logic.

Comutare la trecerea tensiunii prin punctul zero.

Dispersor de caldura incorporat

Curent nominal: 25Arms, 40Arms

Tensiune non repetitiva: 1200 Vp

Tensiune nominala: pana la 530VCArms

Domeniu comanda de intrare : 5…30 Vdc

Izolatie optica: 4000Vrms (input/output)

Diagnosticare HB incorporata (intreruptor partial de caldura, jonctiune in scurtcircuit)

Protectie de supraincalzire (optional)

2 LED-uri colorate pentru indicarea situatiei de intrare/alarma

MOV (varistor) pe placa

Profil:

Seria GD de relee semiconductoare (de tip trecere prin punctul zero) sunt elemente de actionare cu diagnosticare de deculpare de caldura ( Functie HB) , scala de current selectabila , si valoare prescrisa ajustabila. Protectie de supraincalzire cu jonctiune este disponibila ca optiune.

O semnalizare de alarma este prevazuta la iesire. Seria GD de relee semiconductoare functioneaza la curenti de 40 A, tensiune nominala 480 Vac si semnal comanda de intrare Vdc. Tranzistorii de tensiune sunt protejati de varistorul MOV .

Vezi curbele de disipare pentru alte conditii de functionare.

Seria GD de relee trebuie utilizata cu dispersoare de caldura corespunzatoare. Datorita inaltei lor performante , ele sunt potrivite pentru timpi de comutare foarte scurti, cu milioane de operatii fara a uza componentele.

Diferite accesorii sunt disponibile cum ar fi: dispersoare de caldura, sigurante si suporti de sigurante.

NumeSizeData
icoGEFRAN GD.pdf

Relee statice monofazate cu comanda logica si diagnosticare

143.42 KB2018-08-02 08:19
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com