GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Fairford
Electro Adda
Pepperl+Fuchs

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN GE1029

GEFRAN GE1029
GEFRAN GE1029

Tie-bar strain sensor

Overview

The strain gauge sensor GE1029 measure the surface-strain directly at the mounting location in the same quality as bonded strain gages.

The press-on technology, developed by Sensormate AG, presses the strain gauges under the stainless protective film so strongly against the surface to be measured that frictional contact occurs.

The sensor does not have to be recalibrated between remove and re-installation.

The sensor is mounted using stainless steel straps, is non-destructive, very fast and simple.

For each tie-bar diameter outside tolerance of ± 2.5mm a different pair of steel straps is required.

The sensor can not be overloaded.

The GE1029 sensors require a cyclic reset.

Description

 • Direct measurement of surface strain
 • Quick and easy non-destructive assembly
 • High accuracy and linearity in tension and pressure (like bonded strain gauges)
 • Ideal for use on presses, injection-moulding and die-casting machines
 • One system for many different tie bar diameters (25…400mm)
 • Dynamic applications
 • Without amplifier (passive)
 • Ideal for online monitoring of clamping force
 • Ideal for self-made load cells
NumeSizeData
icoDTS_GE1029_22-06-2017_ENG.pdf

GEFRAN GE1029

585.55 KB2018-08-02 08:18
 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com