GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN GE1029

Senzor de încordare la bare de legătură GEFRAN GE1029
Senzor de încordare la bare de legătură GEFRAN GE1029

Senzor de încordare la bare de legătură

Prezentare generală

Senzorul gabaritului de efort GE1029 măsoară tensiunea de suprafață direct la locul de montare, la aceeași calitate cu manometrele legate.

Tehnologia de presare, dezvoltată de Sensormate AG, presează manometrele sub folia de protecție inoxidabilă atât de puternic împotriva suprafeței care trebuie măsurată încât are loc un contact de frecare.

Senzorul nu trebuie recalibrat între scoatere și reinstalare.

Senzorul este montat folosind curele din oțel inoxidabil, este nedistructiv, foarte rapid și simplu.

Pentru fiecare diametru al barei de legătură toleranță exterioară de ± 2,5 mm este necesară o pereche diferită de curele de oțel.

Senzorul nu poate fi supraîncărcat.

Senzorii GE1029 necesită o resetare ciclică.

Descriere

 • Măsurarea directă a tulpinii de suprafață
 • Montaj rapid și ușor nedistructiv
 • Precizie și liniaritate ridicată la tensiune și presiune (cum ar fi manometrele de legătură)
 • Ideal pentru utilizarea pe prese, mașini de turnat prin injecție și turnare sub presiune
 • Un sistem pentru mai multe diametre diferite ale barelor de legătură (25 ... 400mm)
 • Aplicații dinamice
 • Fără amplificator (pasiv)
 • Ideal pentru monitorizarea online a forței de strângere
 • Ideal pentru celule de forta
NumeSizeData
icoDTS_GE1029_22-06-2017_ENG.pdf

Senzor de încordare la bare de legătură GEFRAN GE1029

585.55 KB2018-08-02 08:18
 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com