GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN GI - CONTACTOR SEMICONDUCTOR

GEFRAN GI - CONTACTOR SEMICONDUCTOR
GEFRAN GI - CONTACTOR SEMICONDUCTOR

Contactor semiconductor  pentru comanda inainte/inapoi a motoarelor trifazice pana la  4 KW - 400 Vac

Tensiunea nominala max.: 400 Vac

Tensiune nonrepetitiva pana la 900 Vp

Comanda intrare : 5…32 Vdc

Izolatie (input/output) 4000 Vac

Protectie contact direct IP20

Indicatie prin LED a directiei motorului

Protectie integrata impotriva supratensiunii

Profil:

Controlerul este un releu semiconductor de putere de tip tiristor proiectat pentru comanda motoarelor asincrone trifazice in doua directii.

Exista doua semnale de comanda si un semnal intern logic care permite alegerea unei singure directii o data.

Un LED verde indica inainte ;un LED rosu indica inapoi.

Tiristoarele de putere sunt protejate impotriva fluctuatiilor excessive de tensiune prin varistori si dispozitive de siguranta RC incorporate in modul.

Este recomandabila instalarea a trei sigurante fuzibile intre linia trifazica si controler.

ATENTIE:

Modelele GI trebuie sa fie folosite cu dispersoare de caldura corespunzatoare(accesorii)

La instalare trebuie respectate cu pecizie atentionarile cuprinse in manualul de instalare.

NumeSizeData
icoGEFRAN GI.pdf

Contactor semiconductor

254.83 KB2018-08-02 08:19
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com