GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN GQ - RELEE STATICE MONOFAZATE DE CURENT ALTERNATIV

GEFRAN GQ - RELEE STATICE MONOFAZATE DE CURENT ALTERNATIV
GEFRAN GQ - RELEE STATICE MONOFAZATE DE CURENT ALTERNATIV

* Comutare la trecerea tensiunii prin punctul zero.

* 10, 25, 50, şi 90A curent nominal

* Tensiune non-repetitive: până la 1600Vp

* Tensiune nominala: pana la 600VCAms

* Tensiune de comandă: 3 ... 32Vcc şi 20...260Vac/Vcc cu conector

* Izolarea (input-output) 4000Vrms

* LED-ul roşu active unitate de semnal

* Internă MOV (opţiune)

Profil:

Releu de ieşire cu trecerea prin zero dublu SCR antiparalel este cel mai utilizat releu solid în aplicaţii industriale.

De fapt, acesta poate fi utilizat pentru sarcini inductive, rezistive, şi capacitive.

"Trecerea prin zero" releul este energizat cand tensiunea corespunde punctului zero şi disenergised atunci când întâlneşte curent la punctul zero, in functie de semnalul de control de pe circuitul de intrare.

Acest releu a fost proiectat să stea aplicaţii de înaltă valoare tranzitorii. În cazul în care releul trebuie să stea curenţi de înaltă pentru o perioadă lungă de timp, este necesar să se acorde o disipare corespunzătoare şi o conexiune adecvată electrică între terminale şi releu de sarcină.

Radiatoare, plug-in conectori, varistoare, sigurante, termostate si ventilatoare, benzi adezive risipindu, sunt disponibile ca accesorii.

NumeSizeData
icoGEFRAN GQ.pdf

Relee statice monofazate de curent alternativ

212.39 KB2018-08-02 08:19
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com