GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN GRN

GEFRAN GRN. Senzor rotativ cu o singură viraj cu efect de hală fără ax
GEFRAN GRN. Senzor rotativ cu o singură viraj cu efect de hală fără ax

Senzor rotativ cu o singură viraj cu efect de hală fără ax

Prezentare generală

Senzor rotativ pentru măsurare variază până la 360 ° cu posibilitatea de a programa versiuni analogice cu pași de ± 15 °.

Tehnologia Halllessless pentru o perioadă de viață a senzorului aproape infinită datorită absenței uzurii elementului senzor.

Diverse configurații fac ca produsul să fie ușor de instalat pe vehicule.

Nivelul ridicat de protecție IP, rezistența la șocuri și vibrații și compatibilitatea electromagnetică ridicată fac ca aceste produse să fie potrivite pentru multe aplicații hidraulice mobile.

Dezvoltat pentru a asigura o soluție robustă și performantă pentru aplicații precum mașini agricole, mașini de construcție, echipamente de manipulare a materialelor.

Descriere

Raza de masurare

± 180 ° - valori diferite la cerere programabile în pași de ± 15 ° (DOAR pentru versiuni analogice)

Tensiunea de alimentare

+ 5Vdc (numai pentru ieșire 0,5..4,5 Vdc); + 9 ... + 36Vdc (a se vedea semnalul de ieșire pentru tensiunea de alimentare corectă

Semnal de ieșire

0,5 ... 4,5 V RATIOMETRIC (alimentare + 5Vdc); 0,5 ... 4,5V; 0 ... 10V; 4 ... 20mA; CANopen, SAE J1939

Legăturile electrice

AMP Superseal 6P 282108-1; ieșire cablu 18 AWG 1,65mm OD

Rezoluția și viteza de rotație

12 bit (analog output); 14 bit (CANopen/SAE J1939 output); 120 rpm max.

Liniaritatea

<± 0.5% FS

Temperatura de lucru și coeficient

-40 ° C ... + 85 ° C (valori mai mari la cerere); derivă termică

Vibraţiile

20g - 10 Hz ... 2000 Hz IEC 60068-2-6

Şoc

Impulsiv pe 3 axe; 50g 11 ms IEC 60068-2-27

Compatibilitate electromagnetica

2014/30 / UE Compatibilitate electromagnetică (CEM)

Viaţă

Practic fără uzură prin utilizarea unui magnet extern permanent

Nivel de protecție IP

IP67 - IPX9K cu conector feminin montat AMP282090-1 (versiunea GRN-A) și IP68 (versiunea GRN-F)

Material pentru carcasă

PBT

NumeSizeData
icoDTS_GRN_12-2016_ENG.pdf

GEFRAN GRN. Senzor rotativ cu o singură viraj cu efect de hală fără ax

482.87 KB2018-08-02 08:18
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com