GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN GS - RELEE STATICE MONOFAZATE

GEFRAN GS - RELEE STATICE MONOFAZATE
GEFRAN GS - RELEE STATICE MONOFAZATE

GS_GS-T Relee semiconductoare

Releu semiconductor de curent alternativ.

Cuplare la trecerea prin punctul zero

Tehnologie de conectare cupru/semiconductor

Curent nominal de 10, 15, 20, 25, 40, 50, 60, 90 si 120 Arms

Tensiune non repetitiva: pana la 1200 Vp

Tensiune nominala : pana la 530VCAms

Domeniu comanda semnal de intrare: 5...32 Vcc

4000 Vrms izolatie optica (input-output)

LED verde , indicator semnal de intrare

MOV (varistori)

Profil:

Releul cu trecere prin zero cu semnal de iesire din tiristor antiparalel este cel mai utilizat releu semiconductor in aplicatiile industriale.

Releul cu trecere prin zero este cuplat cand tensiunea atinge punctul zero si decuplat cand curentul atinge punctul zero, in functie de semnalul de comanda a circuitului de intrare.

Pentru aplicatiile numai cu sarcini resistive, versiunea T este disponibila cu semnal de iesire TRIAC.

Acest releu a fost proiectat pentru a rezista aplicatiilor tranzitive de valori mare .

Cand releul trebuie sa suporte curenti inalti pentru o perioada mai mare, este necesar sa confere o disipare corespunzatoare si o conexiune electrica adecvata intre terminalele releului si sarcina.

Varistorii, sigurantele, termostatele si ventilatoarele sunt disponibile ca si accesorii.

NumeSizeData
icoGEFRAN GS.pdf

Relee statice monofazate

153.88 KB2018-08-02 08:19
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com