GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN GT - RELEE STATICE MONOFAZATE CU COMANDA ANALOGICA

GEFRAN GT - RELEE STATICE MONOFAZATE CU COMANDA ANALOGICA
GEFRAN GT - RELEE STATICE MONOFAZATE CU COMANDA ANALOGICA

Comanda de intrare de la tensiunea analogica, semnalul de curent sau potentiometru.

Comutare la trecerea tensiunii prin punctul zero.

Partializarea tensiunii de grup cu ciclu de timp optimizat dinamic.

SCR dublu antiparalel

2 leduri pentru indicarea alimentarii, situatia “ON” si 1 LED optional alarma de intrerupere de sarcina.

Izolatie de 4000V intre circuitul de intrare si puterea de iesire.

MOV (varistor)

Monitorizare optionala de sarcina intrerupta.

Montaj pe sina DIN (standard); Montaj pe panou (optional)

Profil:

Familia GT de relee semiconductoare a fost proiectata cu scopul de a asigura un control de mare acuratete a sarcinii , datorita comenzii de intrare analogice , la tensiuni 0…5V; 0…10V sau curenti de 0…20/4…20mA sau un potentiometru (de la 1K pan la 10 K).

Proiectarea electronica asigura ca ciclul de timp pentru proportionarea puterii sa fie optimizat automat.

Numarul de cicluri pe care GT le furnizeaza puterii (de grup) pentru un semnal de intrare dat este calculat ca minimum posibil pentru a mentine acuratetea necesara.

GT pot fi utilizate in sistem trifazic, utilizand o structura de comanda subordonata in care semnalul de comanda activeaza un singur GT ( principal) si aceasta unitate furnizeaza semnalele sincronizate celorlate subordonate.

Doua module GS pot fi de asemenea utilizate ca subordonati (comanda logica). O optiune de comanda de intrerupere de sarcina (HB) este disponibila fara a fi nevoie sa se utilizeze un transformator extern de curent; limita de alarma se poate seta cu un potentiometru de reglare si un LED de semalizare galben, cu contact fara tensiune , in mod normal deschis.

Releul semiconductor GT are un LED verde care indica prezenta alimentarii cu 24Vac si un LED rosu care indica comutarea bazata pe comada de intrare analogica.

Semnalizarea cu LED va fi continua ( absenta la minimum, prezenta la maximum) la capetele scalei, pulsand pentru valorile intermediare.

Unitatile ofera accesorii optionale pentru montarea pe panou, sigurante si suporti de sigurante , transformatori de current, transformator de separare.

Releul se utilizeaza cu un dispersor de caldura corespunzator (vezi sectiunea accesorii)

NumeSizeData
icoGEFRAN GT.pdf

Relee statice monofazate cu comanda analogica

424.19 KB2018-08-02 08:19
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com