GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN GZ - RELEE STATICE TRIFAZICE CU COMANDA LOGICA

GEFRAN GZ - RELEE STATICE TRIFAZICE CU COMANDA LOGICA
GEFRAN GZ - RELEE STATICE TRIFAZICE CU COMANDA LOGICA

Relee semiconductoare trifazice de current alternativ cu comanda logica

Comutare la trecerea tensiunii prin punctul zero

Curent nominal trifazic 3x10/25/40/55A

Tensiune nominala pana la 600VCArms

Domeniu de comanda: 5...32Vdc

Izolatie optica (input/output) 4000Vrms

Supresor integrat de supratensiune

Tensiune non repetitiva: pana la 1200Vp

In conformitate cu EN60947-4-3

Profil:

Relee semiconductoare trifazice cu trecere prin punctual zero, pentru comanda sarcinilor rezistive si inductive. Dispozitiv integrat pentru aplicatiile indistriale ce necesita comenzi de mare putere si comutare frecventa , cu sarcini de pana la 3 x 55A (AC51) la 400/480/600Vac.

Comanda este de tip logic (Vdc) semnalizata prin LED-uri.Fiecare faza este controlata prin semiconductoare.

Elemententele constructive, procesul special de productie, si carcasa solida le confera o excelenta siguranta in exploatare si continuitate in functionare.

Toate versiunile sunt protejate impotriva supratensiunii si supraincalzirii, cu semnalizare cu LED-uri si semnalizare de alarma (optional)

Dispozitivul este prevazut cu aparatoare de protectie impotriva contactului direct (acestea se pot desface pentru cablaj).

Acesorii disponibile :dispersor de caldura, termostate, ventilatoare, sigurante si suporti pentru sigurante.

ATENTIE:

Modelele GZ trebuie sa fie folosite cu dispersoare de caldura corespunzatoare(accesorii)

La instalare trebuie respectate cu pecizie atentionarile cuprinse in manualul de instalare.

NumeSizeData
icoGEFRAN GZ.pdf

Relee statice trifazice cu comanda logica

138.80 KB2018-08-02 08:19
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com