GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN I3 - TRADUCTOARE DE PRESIUNE PENTRU TEMPERATURI INALTE CU TEHNOLOGIE IMPACT (FARA FLUID DE TR)

GEFRAN I3 - TRADUCTOARE DE PRESIUNE PENTRU TEMPERATURI INALTE CU TEHNOLOGIE IMPACT (FARA FLUID DE TR)
GEFRAN I3 - TRADUCTOARE DE PRESIUNE PENTRU TEMPERATURI INALTE CU TEHNOLOGIE IMPACT (FARA FLUID DE TR)

Traductoare de presiune pentru temperaturi inalte cu tehnologie IMPACT(fara fluid de transmisie)

Semnale de iesire disponibile:

  • IN : iesire pe tensiune (0..5Vdc, 0...10Vdc)
  • IE : iesire pe curent (4-20mA)
  • I3: iesire directa (3,33 mV/V)
  • IJ: iesire digitala (CAN OPEN DP404)
  • IX: pentru medii cu potential explozibil

Intervale de presiune: intre 0-100 bar si 0-1000 bar (0-1500 psi - 0-15000 psi)

Acuratete: < ±0,25% FSO (H); < ±0,5% FSO (M)

Fileturi standard 1/2-20 UNF, M18x1.5; alte versiuni sunt disponibile la cerere.

Alte tipuri de membrane sunt disponibile la cerere

Functie autozero pe placa/optional, extern

Membrana din otel inosidabil 15-5PH, acoperita cu GTP

Profil:

Traductoarele de presiune din seria "IMPACT” de la Gefran, fara fluid de transmisie, sunt destinate utilizarii in medii cu temperaturi ridicate (350°C). Presiunea mediului este transferata direct catre elementul sensibil din silicon prin intermediul unei membrane groase. Sesizarea solicitarii se realizeaza cu ajutorul unei structuri micromecanica din silicon (MEMS). Functioneaza pe principiul piezorezistiv..

Microstructura include membrana de masurare si piezorezistoarele. Deflectia minima necesara elementului sensibil face acestea sa poate fi utilizate in sisteme mecanice foarte robuste. Membrana de contact in proces poate fi de pana la 15 ori mai groasa decat membrana utilizata in senzorii traditionali de topire.

Aplicatii:

Data fiind absenta totala a lichidului de umplere, seria I este alegerea potrivita pentru aplicatiile fara mercur, medicale sau in industria alimentara.

Rezistenta superioara la uzura: potrivita pentru polimeri abrazivi

Rezistenta mare la presiuni in regim dinamic

Robustete ridicata in proces: initiere la rece, instalari multiple

Deviere dermica mica pentru semnalul zero si span: < 1%FS (20°C-350°C)

NumeSizeData
icoGEFRAN I3.pdf

Traductoare de presiune pentru temperaturi inalte cu tehnologie IMPACT(fara fluid de transmisie)

247.42 KB2018-08-02 08:19
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com