GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN ILI - Senzor de presiune IO-Link

GEFRAN ILI - Senzor de presiune IO-Link
GEFRAN ILI - Senzor de presiune IO-Link

IMPACT Fluid Free IO-Link digital output SIL2 and Performance Level 'd'

Overview

The “IMPACT” series of Gefran, are pressure transmitters, without transmission fluid, for using in High temperature environment (350°C).

Medium pressure is transferred directly to the sensitive silicon element via a thick diaphragm. Strain is transduced by a micro-worked silicon structure (MEMS) and the operating principle is piezoresistive.

This new series “ILI” with “IO-Link” digital output is a Smart device specifically designed to meet the requirements of “Industry 4.0” environment, with auxiliary information suitable to prevent machine downtime.

The main characteristic of “IMPACT” sensors is that they do not contain any transmission fluid.

The minimum deflection required by the sensitive element makes it possible to use very robust mechanics.

The process contact membrane can be up to 15 times thicker than the membrane used in traditional Melt sensors.

Suitable for Functional Safety applications thanks to PLd and

SIL2 approvals.

Description

 • Perfomance Level "d" and SIL2 compliance
 • Accuracy: < ±0.25% FS (H); < ±0.5% FS (M)
 • Pressure ranges: 0-10 to 0-1000 bar / 0-150 to 0-15000 psi
 • Standard thread: 1/2-20UNF, M18x1.5
 • Rangeability: 3:1
 • Autozero function
 • 15-5 PH stainless steel diaphragm GTP+ coated
 • IO-Link digital output ready for “Industry 4.0”
 • Temperature reading over IO-Link (optional)
NumeSizeData
icoDTS_ILI_IO-LINK_12-2019_ENG.pdf

GEFRAN ILI - Senzor de presiune IO-Link

470.93 KB2020-02-27 14:13
 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com