GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN ILK - Senzor de presiune IO-Link

GEFRAN ILK - Senzor de presiune IO-Link
GEFRAN ILK - Senzor de presiune IO-Link

NAK - Sodium Potassium IO-Link digital output SIL2 and Performance Level 'd'

Overview

The ILK Performance Level ‘d’/SIL2 series of Gefran are pressure transmitters for using in high temperature environment with digital IO-Link output interface.

The constructive principle is based on the hydraulic trasmission of the pressure.

This new series ILK with “IO-Link” interface is a Smart device specifically designed to meet the requirements of “Industry 4.0” environment, with auxiliary information suitable to prevent machine downtime and thanks to the “mercury free” solution it can withstand up to 538°C of process temperature.

In addition, with PLd and SIL2 approvals, the ILK series is

the best solution for “Functional Safety” applications.

Description

 • Pressure ranges from: 0-17 to 0-1000 bar / 0-250 to 0-15000 psi
 • Accuracy: < ±0.25% FS (H); < ±0.5% FS (M)
 • 1/2-20UNF, M18x1.5 standard threads
 • Inconel 718 diaphragm with GTP+ coating for temperatures up to 538°C (1000°F)
 • 15-5 PH diaphragm with GTP+ coating for temperatures up to 400°C (750°F)
 • Hastelloy C276 diaphragm for temperatures up to 300°C (570°F)
 • IO-Link digital output, ready for “Industry 4.0”
 • Rangeabilty: 3:1
 • PLd and SIL2 approvals for Functional safety
 • Autozero function
 • Auxiliary information over IO-Link protocol
NumeSizeData
icoDTS_ILK_IO-LINK_12-2019_ENG.pdf

GEFRAN ILK - Senzor de presiune IO-Link

448.71 KB2020-02-27 14:24
 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com