GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Weg
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN LT - TRADUCTOR DE POZITIE LINIARA

GEFRAN PC - TRADUCTOR DE POZITIE LINIARA, CU AUTO-INCARCARE, IN CARCASA CILINDRICA
GEFRAN PC - TRADUCTOR DE POZITIE LINIARA, CU AUTO-INCARCARE, IN CARCASA CILINDRICA

Traductorul de pozitie liniara

Traductorul de pozitie liniara a fost imbunatatit pentru o mai mare siguranta in functionare in toate conditiile

Structura mai robusta face ca produsele din serie LT sa fie mai solide pentru aplicatiile cu vibratii puternice.

Instalarea este facilitata de absenta unei variatii electrice a semnalului de iesire, in afara Cursei Electrice Teoretice

Noua canelura confera o excelenta alternativa la sistemul obisnuit de fixare cu guseuri

Ideal pentru aplicatiile cu prese de injectie plastica, prese verticale si pe multe alte echipamente de procesare

Cursa 50 - 900 mm.

Tipul de prindere cu filet M6.

Liniaritate ± 0,05%.

Repetabilitate 0,01 mm rezoluţie infinita.

Fara variatie a semnalului electric in afara cursei electrice teoretice. Viteza de deplasare de pana la 5m / s.

Temperatura de lucru: -30 ... +100 ° C.

Durata de viata:> 25x106 metri m, sau> 100x106 operatiuni oricare dintre acestea este mai mic (in CEU).

Grad de protecţie IP67.

NumeSizeData
icoGEFRAN LT.pdf

Traductor de pozitie liniara

138.61 KB2018-08-02 08:19
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com