GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN ML1018

Lance de măsurare GEFRAN ML1018
Lance de măsurare GEFRAN ML1018

Lance de măsurare

Prezentare generală

Lansa de măsurare ML1018 este introdusă într-un orificiu într-o bară de legătură și apoi preîncărcată pentru a măsura tulpina la sensortip.

Cele 2 manometre ale vârfului senzorului sunt apoi presate atât de tare pe peretele găurii, încât frecarea înlocuiește legătura folosită în mod normal pentru fixarea manometrelor.

Manometrul este protejat.

Senzorul nu poate fi supraîncărcat.

Nu există o modalitate mai ușoară și mai rapidă de a repara manometrele în găurile adânci.

Descriere

 • Măsurați tulpina în găuri adânci
 • Cu amplificator digital calibrat
 • Montaj rapid și ușor cu cheie dinamometrică
 • Linearitate ridicată la tensiune și compresie
 • Pentru aplicații dinamice
 • Folosit în mașini de turnare prin injecție și turnare sub formă de turnare sau orice cilindru
 • Precizie foarte mare (cum ar fi manometrele de legătură)
 • Protejat de suprasarcină
NumeSizeData
icoDTS_ML1018_22-03-2017_ENG.pdf

Lance de măsurare GEFRAN ML1018

452.10 KB2018-08-02 08:18
 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com