GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN OD - CELULA DE SARCINA PENTRU APLICATII DE AMBALARE SI DOZARE

GEFRAN OD - CELULA DE SARCINA PENTRU APLICATII DE AMBALARE SI DOZARE
GEFRAN OD - CELULA DE SARCINA PENTRU APLICATII DE AMBALARE SI DOZARE

Celula de sarcina pentru aplicatii de ambalare si dozare

Interval de masurare: 6 - 10 – 15 kg

Clasa de acuratete: C (OIML IR60)

Poate fi montat direct pe platforma de cantarire

Platforma aplicabila: 400x400 mm

Grad de protectie: in conformitate cu testul de umiditate OIML IR60

Certificat de Institutul NMI, in conformitate cu:

OIML IR60 Certificat nr. TC2772

Profil:

Celulele de sarcina din seria OD au fost proiectate pentru toate aplicatiile care necesita cantarire cu acuratete a incarcaturii pe o platfomra, ca si pentru aplicatiile generale, in conformitate cu standardele OIML.

In toate aceste cazuri, celulele de sarcina OD reprezinta inima conceptului mecanic.

De fapt, acestea confera compensare automata pentru sarcinile eccentrice pe platforme pana la 400x400 mm, fara necesitatea calibrarilor mecanice si au opriri mecanice ce permite instalarea fara anumite ajustari .

Celulele de sarcina in format mic, din seria OD, sunt utilizate la basculele pentru numararea pieselor, imbuteliere, dozare, cantarirea coletariei, cantarire fiscala, cantarire farmaceutica etc.

NumeSizeData
icoGEFRAN OD.pdf

Celula de sarcina pentru aplicatii de ambalare si dozare

47.04 KB2018-08-02 08:19
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com