GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN PZ34 - TRADUCTOR DE POZITIE LINIARA, IN CARCASA CILINDRICA

GEFRAN PZ34 - TRADUCTOR DE POZITIE LINIARA, IN CARCASA CILINDRICA
GEFRAN PZ34 - TRADUCTOR DE POZITIE LINIARA, IN CARCASA CILINDRICA

Traductor de pozitie liniara, in carcasa cilindrica

Cursa intre 25-300 mm

Fixare mecanica cu guseuri, articulatii sferice sau bride cu auto-aliniere

Linearitate independenta pana la ± 0,05%

Rezolutie infinita

Fara variatie a semnalului electric in afara cursei electrice teoretice

Viteza de deplasare 10 m/s

Temperatura de functionare: -30...+100°C

Conexiuni electrice: cablu tripolar protejat (lungime de 1 m)

Durata de viata: > 25x106 metri sau >100x106 operatiuni, valoarea mai mica (in CEU )

Grad de protectie IP60

NumeSizeData
icoGEFRAN PZ34.pdf

Traductor de pozitie liniara, in carcasa cilindrica

56.11 KB2018-08-02 08:19
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com