GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN RK-2 - CONTACTLESS MAGNETOSTRICTIVE LINEAR POSITION TRANSDUCER WITH FLANGED HEAD

GEFRAN RK-2 - CONTACTLESS MAGNETOSTRICTIVE LINEAR POSITION TRANSDUCER WITH FLANGED HEAD
GEFRAN RK-2 - CONTACTLESS MAGNETOSTRICTIVE LINEAR POSITION TRANSDUCER WITH FLANGED HEAD

Traductor magnetostrictiv de pozitie liniara cu cap filetat

Traductor absolut

Curse intre 50-4000mm

Iesire digitala RS422 Start/Stop(RK4....S)

Iesire analogica (RK4..N/K/E)

Temperatura de lucru: -30...+90°C

Rezistenta la vibratie (DIN IEC68T2/6 20g)

Tensiunea de alimentare: 18Vdc...30Vdc

Varianta digitala (RK4....S) permite conectarea de la distanţă (max. 50 m) a dispozitivului electronic opţional pentru utilizarea interfetelor analogice avansate (EKA) sau CANopen (EKC)

Profil:

Traductorul de pozitie liniara cu tehnologie magnetostrictiva: lipsa de contact electric de pe cursor elimină problemele de uzură şi de consum şi garanteza o durata de viaţă aproape nelimitată.

Datorita zonelor moarte reduse, formei capului filetat şi dimensiunile mici fac ca seria RK-4 sa fie ideala pentru aplicaţii care necesită instalarea traductorului parţial in interiorul cilindrului hidraulic.

Dimensiunile generale ale senzorului sunt printre cele mai mici disponibile pe piaţă. Pentru semnalul de interfaţă, puteţi alege între un start / stop interfaţă (care permite utilizarea cursoarelor de multiple) şi o interfaţă analogică care dă deplasarea unui cursor singur (disponibil în mai multe zone în tensiune sau curent).

Excelent liniaritatea, repetabilitatea, rezistenta la vibratii si socuri mecanice listă completă a produsului caietul de sarcini.

NumeSizeData
icoGEFRAN RK-2.pdf

Traductor de pozitie liniara magnetostrictiv

353.75 KB2018-08-02 08:19
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com