GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN SB46

GEFRAN SB46 GEFRAN SB46
GEFRAN SB46 GEFRAN SB46

Senzor de presare pe tensiune fără amplificator

Prezentare generală

Senzorul de măsurare a tensiunii SB46 măsoară tensiunea de suprafață direct la locul de montare, la aceeași calitate ca și manometrele de legătură.

Tehnologia de presare, dezvoltată de Sensormate AG, presează manometrele sub folia de protecție inoxidabilă atât de puternic împotriva suprafeței care trebuie măsurată încât are loc un contact de frecare.

Senzorul nu poate fi supraîncărcat. Montarea este ușoară și foarte rapidă. Senzorul nu are nevoie de o recalibrare atunci când a fost înlocuit sau remontat.

Senzorul are nevoie de o resetare ciclică.

Descriere

 • Senzor de presare mic, cu montare cu o singură gaură
 • Măsurarea directă a tulpinii de suprafață
 • Fără amplificator (pasiv)
 • Precizie și liniaritate ridicată la tensiune și presiune (cum ar fi manometrele de legătură)
 • Pentru aplicații dinamice
 • Folosit pe prese, turnare prin injecție și mașini de turnare sub presiune
 • Montaj rapid și ușor
 • Protejat de suprasarcină
 • Accesorii opționale: - Amplificator de semnal VDA - Monitor DU-1D
NumeSizeData
icoDTS_SB46_29-06-2017_ENG.pdf

GEFRAN SB46 GEFRAN SB46

432.64 KB2018-08-02 08:18
 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com