GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN SB76-VDA268

Senzor de presare cu amplificator digital GEFRAN SB76-VDA268
Senzor de presare cu amplificator digital GEFRAN SB76-VDA268

Senzor de presare cu amplificator digital

Prezentare generală

Senzorii de încărcare prin presare măsoară tensiunea de suprafață direct la locul de montare, similar cu manometrele de legătură.

Amplificatorul digital de înaltă calitate integrat de tip 268 amplifică semnalul la fața locului, evitând problemele EMC.

SB76 presează etanșe de sub tensiune sub folia de protecție inoxidabilă care se măsoară puternic pe suprafață pentru a fi măsurată că frecarea înlocuiește legătura folosită în mod normal pentru fixarea tensiunilor.

Montarea este foarte rapidă, iar manometrul este protejat.

Senzorul nu poate fi supraîncărcat.

Senzorii nu trebuie recalibrați după ce au fost înlocuiți sau remontați.

Au nevoie de o resetare ciclică (pentru cicluri> 5 min.).

Amplificatorul nostru poate face față gamei mari de compensare.

Descriere

  • Cu amplificator digital variabil de înaltă calitate 268 (activ)
  • Citirea directă a tensiunii de suprafață, cum ar fi tensiunile de legătură, liniaritatea ridicată la tensiune și compresie
  • Pentru aplicații dinamice
  • Folosit pe prese, turnare prin injecție și mașini de turnare sub presiune
  • Montaj rapid și ușor
  • Protejat de suprasarcină
NumeSizeData
icoDTS_SB76-VDA_27-06-2017_ENG.pdf

Senzor de presare cu amplificator digital GEFRAN SB76-VDA268

373.88 KB2018-08-02 08:18
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com