GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN TH - TRADUCTOR DE FORTA PENTRU APLICATII DE COMPRESIUNE/TRACTIUNE

GEFRAN TH - TRADUCTOR DE FORTA PENTRU APLICATII DE COMPRESIUNE/TRACTIUNE
GEFRAN TH - TRADUCTOR DE FORTA PENTRU APLICATII DE COMPRESIUNE/TRACTIUNE

Traductor de forta pentru aplicatii de compresiune/tractiune

Interval de masurare: intre 10 N si100 kN

Clasa de acuratete: 0,1%

Constructie din otel inoxidabil

Rezistenta la coroziune

Semnal de calibrare generat intern

Grad de protectie: IP65 (DIN 40050)

Profil:

Traductoarele de forta din seria TH sunt ideale pentru sistemele ce masoara forta de compresiune si de tractiune in aplicatii industriale, unde sunt importante acuratetea si siguranta in functionare, chiar si in conditii dificile de mediu.

Modul de dispunere a celor 8 traductoare tensiometrice ale puntilor de masurare face uz de deformarea produsa de forta de forfecare a sarcinii aplicate.

Astfel este posibila realizarea unor traductoare de forta ce functioneaza cu acuratete si sunt robuste si insensibile la sarcini laterale.

Traductorul este prelucrat dintr-un bloc solid de otel inoxidabil si nu contine articulatii sau linii de sudura.

Circuitul electric este protejat prin placi din otel inoxidabil etanseizate.

NumeSizeData
icoGEFRAN TH.pdf

Traductor de forta pentru aplicatii de compresiune/tractiune

64.84 KB2018-08-02 08:19
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com