GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN TK - SENZORI DE PRESIUNE RELATIVA

GEFRAN TK - SENZORI DE PRESIUNE RELATIVA
GEFRAN TK - SENZORI DE PRESIUNE RELATIVA

Intervale intre: 0...3 si 0...500 bar si intervale intre -1...+1 si -1...+10 bar (0...50 psi -> 0...7500 psi si -15...+15 psi -> -15...+100 psi)

Semnal de iesire 4...20mA pe 2 fire / 0,1...5,1Vdc / 0,1...10,1Vdc / 0...5Vdc / 0...10Vdc / 1...5Vdc / 1...10Vdc

Grad de protectie: IP65 / IP67

Materiale de contact: AISI 430F si 17-4 PH

Disponibil cu o varietate de conectoare de proces, atat standard cat si personalizate

Accesorii: TDP

Profil:

Senzorii TK se bazeaza pe principiul extensometrului de pelicula groasa.

Datorita componentelor electronice de o inalta stabilitate, acesti senzori pot fi utilizati in aplicatiile care necesita emisie de semnal pe distanta lunga sau in sistemele inteligente de control.

Senzorii de presiune TK sunt conceputi in principal pentru masurarea presiunii in circuitele hidraulice, oleodinamice si pneumatice.

Acestia pot fi utilizati de asemenea in campurile de masurare tehnica si tehnologica.

NumeSizeData
icoGEFRAN TK.pdf

Senzori de presiune relativa

131.50 KB2018-08-02 08:19
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com