GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN TR - TRADUCTOR DE FORTA PENTRU MASURAREA TENSIUNII DE PE AXE FIXE SAU ROTATIVE

GEFRAN TR - TRADUCTOR DE FORTA PENTRU MASURAREA TENSIUNII DE PE AXE FIXE SAU ROTATIVE
GEFRAN TR - TRADUCTOR DE FORTA PENTRU MASURAREA TENSIUNII DE PE AXE FIXE SAU ROTATIVE

Traductor de forta pentru masurarea tensiunii de pe axe fixe sau rotative

Interval de masurare: intre 100 N si1kN

Clasa de acuratete: 0.5%

Rezistenta la coroziune

Semnal de calibrare generat intern

Orientarea axului de maxima sensibilitate la 35 de grade independent de pozitia gaurilor de fixare

Grad de protectie: IP65 (DIN 40050)

Protectie integrata impotriva suprasarcinilor

Profil:

Seria TR de traductoare de forta se utilizeaza pentru masurarea tensiunii exercitate de peliculele sau benzile de plastic pe rolele de ghidare ale utilajului folosit pentru rularea acestora.

Se monteaza la capetele unui arbore fix sau de transmisie pe sasiul masinii, acestea realizeaza functia unui senzor de forta si element de sprijin pentru capetele arborelui.

Se pot utiliza atat pe arbori fixati cat si rotativi.

Traductoarele TR se furnizeaza cu o brida adaptoare pentru fixare, cu 4 suruburi M6 sau cu un surub central M10 sau M12.

NumeSizeData
icoGEFRAN TR.pdf

Traductor de forta pentru masurarea tensiunii de pe axe fixe sau rotative

115.30 KB2018-08-02 08:19
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com