GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN TSA - SENZOR DE PRESIUNE RELATIVA, ABSOLUTA, BAROMETRICA

GEFRAN TSA - SENZOR DE PRESIUNE RELATIVA, ABSOLUTA, BAROMETRICA
GEFRAN TSA - SENZOR DE PRESIUNE RELATIVA, ABSOLUTA, BAROMETRICA

TSA

Intervale intre: 0...0.05 bar si 0...60 bar (0...1 psi - 0...1000 psi)

Gama completa de iesiri de potential/curent

Grad de protectie: IP65/IP67

Materiale de contact: AISI304 , AISI316, NBR, Viton

Temperatura de functionare, intre -20...+85°C

Acuratete: ± 0,15% FSO, in mod tipic

Fluid de umplere: ulei siliconic

Intervale absolute disponibile

Interval barometric disponibil (0,8-1,2 bar abs)

Intervale de valori mici disponibile (50mbar si 100mbar)

Accesorii: TDP

Profil:

Senzorii din seria TSA se bazeaza pe element sensibil siliconic, piezorezistenta in configuratie „wheatstone bridge”.

Datorita componentelor electronice de o inalta stabilitate, acesti senzori pot fi utilizati in aplicatiile care necesita emisie de semnal pe distanta lunga sau in sistemele inteligente de control.

Senzorii de presiune TSA au fost dezvoltati in principal pentru masurarea presiunii la echipamentele industriale de refrigerare si conditionare a aerului, compresoare si pompe.

De asemenea, sunt folositi pentru monitorizarea si controlul masinilor automate si in orice aplicatii industriale.

NumeSizeData
icoGEFRAN TSA.pdf

Senzor de presiune relativa, absoluta, barometrica

139.59 KB2018-08-02 08:19
  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com