GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

GEFRAN W312 - REGULATOR DE PUTERE CU EXCITARE DEFAZATA

GEFRAN W312 - REGULATOR DE PUTERE CU EXCITARE DEFAZATA
GEFRAN W312 - REGULATOR DE PUTERE CU EXCITARE DEFAZATA

W312 Regulator de putere cu excitare defazata

Comanda semnal de intrare logic / de la potentiometru/analogic

Comutare defazata

Tiristor dublu antilparalel de mare capaciatate (SCR)

Intrare stabilizator de conductie

Indicatie cu LED

Protectie MOV (varistor)

Instalare bara DIN si panou frontal

Softstart

Profil:

Regulatoarele de putere cu tiristor "WATTCOR W312" sunt destinate pentru a comanda:

 • sarcinile rezistive standard cu coeficient mic de temperatura.
 • incalzitoare cu unde scurte infrarosii.
 • Sarcini inductive, bobine primare de transformare

Ele pot fi utilizate in urmatoarele cazuri:

 • Monofazic: conexiunea sarcinii si aparatului intre doua faze sau o faza si nul.
 • Trifazic: utilizarea a trei W312 conectate deschis triunghi sau stea cu nulul .

Seria W312 este proiectata pe baza unei configuratii comune, ale carei dimensiuni sunt definite de catre cinci specificatii diferite de sarcini de curent pentru o temperatura ambientala de 50°C. Circuitul de putere a fost proiectat pentru a opera intr-un domeniu larg de tensiune.

Tensiunea de lucru poate varia de la un minim de 24Vac la un maxim de 660Vac (Domeniu max. 20….725Vac). Principiul de operare este excitarea defazata. Cu acest tip de conectare, comada sarcinii de putere este efectuata prin separarea semiundelor individuale.

Unghiul de conductie variaza proportional cu semnalul analogic de comanda, in asa fel incat puterea poate fi reglata de la 0 la 100%. Semnalul de comanda a tensiunii (0...5V sau 0...10V) sau semnalul de comanda a curentului (0/4...20mA) este in mod normal furnizat de un regulator de temperatura sau direct de la un potentiometru. (control manual)

Dispozitivul de comutare defazata garanteaza o comanda precisa a puterii si o viteza de comutare adecvata, care sa permita utilizarea unei functii de soft start. Aceasta functie de soft-start introduce o rampa de putere atunci cand alimentarea auxiliara este cuplata.

Unghiul de conductie variaza de la zero pana la valoarea corespunzatoare intrarii de comanda intr-un timp setat. Aceasta functie este indispensabila in cazul sarcinilor rezistive cu rezistenta scazuta la frig( wolfram, super kantal, disilice de molibden )

O intrare logica poate fi utilizata pentru a impiedica regulatorul de putere, unde este necesar, sa intrerupa livrarea de putere, in ciuda existentei semnalului de comanda.

LED-urile de pe panoul frontal indica:

 • Prezenta tensiunii suplimentare de alimentare a blocurilor de inalta frecventa;
 • Situatia conductiei instrumentului. Produsele WATTCOR W312 sunt proiectate sa garanteze valori nominale de curenti si tensiuni la temperaturi ambientale de 50°C. Domeniul de lucru este de la -5°C la 60°C. Conectorii de semnal sunt de tip fise de contact pentru un cablaj usor. Produsul poate fi instalat, fie pe bara DIN, fie pe panoul frontal .
NumeSizeData
icoGEFRAN W312.pdf

Regulator de putere cu excitare defazata

238.51 KB2018-08-02 08:19
 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com