GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Industrii

Plastic

Plastic

Dispozitive electronice concepute special pentru mașinile de transformare a materialelor plastice

Propunerea noastră pentru piața de materiale plastice constă într-o gamă largă de dispozitive de automatizare pentru controlul mașinii, o gamă completă de senzori și o linie tehnologică dedicată de mișcare, toate soluțiile distingându-se prin eficiență, preț convenabil și instalare ușoară.

Metal

Metal

Tehnologii de prelucrare a metalelor

Cele mai bune tehnologii de automatizare și control pentru motoarele electrice: acestea sunt cerințele sectorului metalurgic, unul dintre cei mai mari consumatori de energie din întreaga industrie.

Macarale & poduri rulante

Macarale & poduri rulante

Sectorul de poduri rulante și macarale industriale are cerințe specifice privind rezistența și fiabilitatea produselor pe care le utilizează, standardele de siguranță, aplicarea flexibilă și, bineînțeles, performanțele ridicate.

Cuptoare electrice

Cuptoare electrice

Gamă largă de senzori pentru controlul proceselor electrice termice pe orice scară

Aceste produse oferă caracteristici precum eficiența energetică, întreținerea preventivă, controlul proceselor avansate și stocarea și gestionarea datelor de proces.

Apa & HVAC

Apa & HVAC

Invertor de ultimă generație pentru un tratament mai precis și mai eficient al apei

Gefran și-a aplicat know-how-ul în unitățile industriale din sectorul tratării apei, creând invertoare de ultimă generație pentru optimizarea inteligentă a consumului de energie.

O gamă de invertoare Gefran pentru controlul motoarelor electrice în aplicațiile HVAC

Aplicațiile HVAC necesită o eficiență ridicată. Acestea presupun arhitecturi de sistem și produse specifice care oferă controale avansate și, de asemenea, garantează eficiența energetică.

Lift

Lift

Sectorul ascensoarelor este în permanență în căutare de performanțe mai ridicate, viteză sporită a sistemului și, mai presus de toate, o eficiență energetică mai mare, fără a uita confortul și siguranța pasagerilor.

  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com