GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Injectie mase plastice

 • Injectie mase plastice
  Injectie mase plastice
 • Injectie mase plastice
  Injectie mase plastice
 • Injectie mase plastice
  Injectie mase plastice
 • Injectie mase plastice
  Injectie mase plastice

Software dedicat pentru masini de injectie

Template-ul pentru masini de injectie plastic este un software de aplicație preconfigurat care gestionează diferite tipuri de masini de injectie mase plastice, inclusiv hidraulice, hibride și electrice.

Template-ul oferă control și configurabilitate pentru fiecare mișcare a ciclului de injecție (transport, matrita, injecție, extracție și de încărcare). De asemenea, ea controlează mișcarea accesoriilor pentru ciclul de injectare, cum ar fi mufe, suflante, și SVGC (Single Valve Gate Control), necesară pentru a produce unele produse speciale.

O mare atenție a fost acordată furnizării de date privind calitatea producției prin intermediul unei serii de interfețe grafice, cum ar fi mișcările GANTT, controlul calității, contor de energie și mișcare grafică.

În plus față de funcțiile standard ale mașinii de injecție, șablonul oferă o serie de funcții de automatizare:

 • de gestionare a alarmelor active și istorice
 • controlul utilizatoriilor
 • managementul retetelor (configurare și producție)
 • multilingvistic
 • gestionare de întreținere preventivă
 • jurnal de acces operatorului
 • ceas săptămânal pentru activarea controlului temperaturii
 • acces de la distanță
 • conexiunea la HMI / SCADA via Modbus TCP

Software-ul șablon este cod open-source pentru personalizarea ușoară a interfeței grafice și a controlului mașinii.

 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com