GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Interfață AS

Interfață AS
Interfață AS
 • Interfață AS
 • Master+Gateways
 • Alimentator de curent
 • Interfață AS - Protecție în timpul funcționării
 • Module
 • Senzori și Encodere rotative
 • Instrucțiune / Operație

AS-Interface: un standard mondial

Interfața actuator-senzor (AS-Interface) înlocuiește tehnologia de cabluri convenționale la nivelul senzor-actuator. AS-Interface s-a stabilit ferm ca un standard mondial pentru transferul rentabil al puterii și semnalelor de-a lungul unui singur cablu. Este un sistem deschis și este compatibil cu toate sistemele comune de bus de teren.

BENEFICIILE DVS.

 • Costuri minimizate de instalare și conexiune prin tehnologie de perforare a izolației
 • Instalare fără topologie
 • Semnale de alimentare, sigure și non-sigure pe un singur cablu
 • Funcție de siguranță până la PLe / SIL3
 • Funcție de diagnostic extinsă
 • Adresare automată la înlocuirea unui dispozitiv
 • Extensii flexibile de sistem
 • Compatibil cu toate autobuzele de câmp și automate

Masterat + Gateways

Maestrul cu funcție gateway controlează sistemul AS-Interface și transmite datele procesului la toate tipurile de control de nivel superior într-o hartă I / O standardizată. AS-Interface adoptă rolul unei carduri I / O convenționale în controler, ceea ce permite o simplă schimbare a sistemului AS-Interface. Master / gateway-ul din oțel inoxidabil gestionează comunicarea cu sclavii și informează automatul cu privire la defecțiuni. Toate informațiile de diagnostic din câmpul I / O și sistemul de siguranță pot fi transmise unui sistem de control de nivel superior. Logica de siguranță a unui master cu monitor de siguranță poate fi setată fie de un PLC sigur, fie descentralizat prin intermediul software-ului de configurare VAZ-SW-SIMON +.

Surse de alimentare, extindere și repetor

Fiecare segment de interfață AS necesită o sursă de alimentare AS-Interface (VAN-…) cu tensiune continuă de 30,5 V și decuplare de date pentru a furniza energie și a trimite semnale modulate de-a lungul unui cablu fără interferențe. Sursele de alimentare ale cabinetului de control sunt disponibile cu 2,8 A, 4 A sau 8 A pentru o eficiență ridicată. AS-Interface K19 este o sursă de alimentare NEC Class 2. Monitorul de avarie la sol este deja integrat la sursa de alimentare AS-Interfață 4 A K27. Cu un master / gateway echipat corespunzător, puteți opera până la două segmente AS-Interface cu o alimentare standard de 30 V CC.

AS-Interfața siguranță la locul de muncă

"AS-Interface Safety on Work" se referă la o comunicare sigură în rețeaua AS-Interface conform celei mai recente directive privind mașinile. Clasa de siguranță cea mai înaltă SIL3 / PLe poate fi obținută cu acest sistem de siguranță utilizat la nivel mondial, permițând sisteme de siguranță fără a fi nevoie de un PLC de siguranță. Toate dispozitivele de siguranță cunoscute pot fi conectate direct la segmentul AS-Interface prin intermediul modulelor sau ca soluție integrală. Conceptul de siguranță AS-Interface poate fi modificat flexibil și decent. Linkurile logice pot fi definite prin intermediul software-ului de configurare VAZ- SW-SIMON +.

Module

Modulele dulapului de control seria KE sunt disponibile în diferite dimensiuni, cu diferite numere de conexiuni terminale.

 

G10 este cel mai mic modul de interfață AS IP68 / 69K din lume; carcasa dintr-o bucată se montează rapid și sigur cu ajutorul unui singur șurub din oțel inoxidabil. De asemenea, oferim module de siguranță în designul G10.

Modulele de câmp G11 oferă un concept inovator de etanșare într-un design robust, compact, rotund și sunt deosebit de potrivite pentru constructori de mașini și medii dure și de proces. În designul G11, vă putem oferi, de asemenea, diverse module analogice.

Modulele plate G12 sunt extrem de ușor de conectat și pot fi înlocuite cu un minim de tampenie în caz de defecțiune. G12 are o carcasă dintr-o bucată cu un ghidaj de cablu care reduce considerabil timpul de instalare.

Senzori + codificatoare rotative

Pepperl + Fuchs oferă o gamă largă de tipuri de senzori cu AS-Interface integrată.

Sunt disponibile diferite modele cu funcția de contact NC sau NO. Senzorii cu interfață AS oferă funcții suplimentare, cum ar fi o avertizare de avarie și o rupere a bobinei.

La senzorii fotoelectrici, parametrii pot fi folosiți pentru comutarea aprindere / întunecare.

Codificatoarele rotative Pepperl + Fuchs sunt prevăzute cu 4 cipuri AS-Interface care permit transferul a 16 biți pe fiecare ciclu.

Pentru monitorizarea poziției sunt disponibile modele speciale de senzori cu două semnale de intrare pentru „deschis” / „închis”. Alimentarea solenoidului de supapă și senzorii este furnizată de la AS-Interface.

Furcile de vibrație cu interfață AS integrată sunt utilizate pentru monitorizarea nivelului de umplere.

Indicarea / Funcționare

Butoanele de funcționare cu conexiune cu cablu plat și indicator luminos integrat sunt prevăzute pentru funcționare manuală. Componentele sistemului sunt controlate cu ușurință folosind butoanele START / STOP, iar operatorului primește feedback vizual.

Butoanele luminoase integrate AS-Interface sunt de asemenea disponibile pentru instalare în panoul de control. Un maxim de 4 elemente de indicație pot fi controlate printr-un modul AS-Interface. Modulele de lumină stivă sunt disponibile în 5 culori cu 3 coarne de semnal și pot fi asamblate după cum este necesar.

 • Add link to:
 • digg.com
 • delicious.com
 • facebook.com