GeTech Automation este importator Gefran producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Patruzeci de ani de experienta, know-how extensiv, o organizare orientata catre nevoile clientului si investitii continue in Cercetare si Dezvoltare, fac din Gefran un lider in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Tehnologia GEFRAN

Clientii nostri apeleaza la Gefran pentru garantia unei consilieri experte si cel mai bun partener posibil in ceea ce priveste senzorii, componentele, sistemele, driver-ele si invertoarele.

Acest contact regulat cu clientii si nivelul inalt de expertiza sunt garantia oferirii unor produse si solutii complete si personalizate.

Cooperarea cu centre de cercetare si universitati de top din Europa, ca si investitiile regulate in Cercetare si Dezvoltare permit grupului sa dezvolte noi tehnologii, venind in intampinarea cererii pietei.

Activitatea grupului este impartita in patru arii principale de activitate: senzori, componente pentru automatizare, sisteme si motion control.

Astfel, Gefran poate oferi produse de inalta tehnologie si sisteme complet integrate, intrand pe piata ca furnizor cu sursa unica. 

Oferim soluții pentru afaceri din diferite industrii 

Plastic
Metal
Macarale
Cuptoare electrice
Apa
Ascensoare

Partenerii nostri

Gefran
Sicmemotori
Motortronics
Electro Adda
Pepperl+Fuchs
TT Electric

COMPONENTELE PENTRU AUTOMATIZARE
Gama de produse pentru afisarea si reglarea variabilelor de proces includ controlere cu microprocesoare electronice, indicatori si relee de voltaj. Upgrade-ul produselor si investitiile in procesele de productie permit oferirea unor servicii impecabile intr-un timp tot mai scurt. 

INTEGRAREA SISTEMULUI
Concepem si dezvoltam solutii la cheie si furnizam producatorilor de utilaje o gama larga de componente specifice, precum unitati de control central, interfete de operare, sisteme de intrare/iesire, controlere logice programabile si computere industriale. 

SENZORI
Senzorii sunt elementele fundamentale in controlul proceselor industriale. Concepem si producem senzori pentru masurarea variabilelor de tipul temperaturii, presiunii, pozitiei, fortei si umiditatii. Toate elementele primare de tip senzor sunt produse de Gefran in propriile spatii curate, medii ce sunt protejate de toate tipurile de interferente si echipate cu instrumente de operare si control, de inalta tehnologie.

ACTIONARI ELECTRICE
Achizitia SIEI, un producator ITALIAN de top pentru mecanismele de actionare electronica pentru reglarea vitezelor motoarelor, a permis integrarea acestei game de produse in cadrul Grupului.

Interfață IO-Link

Interfață IO-Link
Interfață IO-Link
  • Interfață IO-Link
  • IO-Link Masters
  • Interfață SmartBridge

IO-Link care deschide calea pentru rețelele digitale

IO-Link permite comunicarea digitală și transferul digital de date de la nivelul de control chiar la nivelul senzorului. Dispozitivele inteligente pot fi folosite la maximul lor potențial cu IO-Link, deschizând calea către Industry 4.0 în tehnologia automatizării. Interfața standardizată internațional oferă valoare în toate etapele, de la proiectarea instalației până la instalare până la operare și întreținere, prin reducerea durabilă a costurilor și creșterea eficienței.

Fișierele de descriere ale dispozitivului (IODD) și parametrizarea prin intermediul instrumentelor software asigură configurarea și integrarea convenabilă a senzorilor și actuatoarelor IO-Link. Gestionarea inteligentă și transparentă a parametrilor crește flexibilitatea în cadrul aplicației și reduce timpul de inactivitate. Parametrii pot fi reglați rapid și ușor, chiar și în timpul schimbărilor complexe de producție și a modificărilor de lot. Cu transparență până la senzor, utilizatorii au acces la o gamă cuprinzătoare de opțiuni de parametrizare și funcții de diagnostic ale dispozitivului, permițându-le să efectueze întreținerea predictivă.

Pepperl + Fuchs vă oferă o soluție de sistem IO-Link end-to-end, care include o gamă largă de senzori IO-Link, precum și un modul Ethernet IO cu master integrat IO-Link. Această combinație facilitează o comunicare perfectă între dispozitivele IO-Link la nivel de câmp și sisteme de nivel superior la niveluri de management și control. Interfața SmartBridge® oferă utilizatorilor posibilitatea de a transfera date de comunicare și parametri de pe dispozitivele IO-Link prin Bluetooth către smartphone-ul sau tableta. Ca standard de comunicare, IO-Link reduce multitudinea de interfețe și, prin urmare, și numărul de intrări de control necesare. Pe termen lung, aceasta reduce costurile de planificare și administrative, crescând totodată flexibilitatea.

Pregătiți-vă planta pentru viitor, profitați de schimbul de date transparent până la nivelul câmpului și reduceți durabil costurile la toate nivelurile. Deoarece IO-Link este standardizat internațional (IEC 61131-9), investiția dvs. este sigură pe termen lung.

Maeștri IO-Link

Modulele IO Ethernet cu master integrat IO-Link facilitează o comunicare fiabilă și eficientă între nivelurile de management și senzor / actuator, deoarece presupun o funcție de gateway între Ethernet și IO-Link. Pentru conectarea rapidă și simplă și configurarea senzorilor IO-Link prin interfața USB de pe un computer, Pepperl + Fuchs oferă un master USB IO-Link ..

Dispozitive IO-Link

Pepperl + Fuchs oferă o gamă largă de senzori inteligenți cu interfață IO-Link. De la bariere fotoelectrice, rețele de lumină și senzori de distanță la senzori ultrasonici, până la sisteme de măsurare a poziției inductive - toate aceste dispozitive combină avantajele IO-Link și sporesc eficiența proceselor din instalația dvs.

Interfață SmartBridge

Tehnologia SmartBridge® de la Pepperl + Fuchs elimină distanța dintre senzori și Industry 4.0. Interfața SmartBridge este conectată la o conexiune între o unitate de control și un dispozitiv compatibil IO-Link. Redă comunicarea IO-Link cu un senzor sau actuator și transmite datele procesului pe un dispozitiv mobil prin Bluetooth.

  • Add link to:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com